| NimiC_9307 a întrebat:

Deci am o problema nu stiu cat de serios poate fi dar pe mine psihic ma darama am aflat ceva de curand care incetu cu incetu imi ia toate puterile.realitatea s-a dovedit altfel decat ceea ce eu visam, si am nevoie urgenta sa-mi spuneti cum sa revin la normal, cum sa ma obisnuiesc cu realitatea.nu pot da mai multe amanunte, scriu printre lacrimi, doar va rog mult spuneti-mi cum sa ma obisnuiesc cu realitatea; m-am saturat sa traiesc printre vise, si simt ca innebunesc!

Răspuns Câştigător
| ATHOS a răspuns:

Aly, fara ca problema ta sa fie cunoscuta, cineva care ar dori sa te sfatuiasca nu va putea sa o faca in mod corespunzator. Daca aici iti este teama sa o expui eu iti recomand sa stai de vorba cu mama ta. Ea a fost, este si va fi intotdeauna langa tine.
Bafta!

6 răspunsuri:
| Debb a răspuns:

Fii un pic mai realista!

| Pedala a răspuns:

Realitatea este ca esti proasta. O data ce ai inteles asta, vei lua masuri, vei trece peste probleme si poate imi vei da funda? doua puncte ics

| amanda33 a răspuns:

Da-mi un pm cu problema ta poate iti pot fi de folos

| Georgiana05 a răspuns:

Incearca sa fii mai puternica, sa pui tot timpul bunele in fata relelor.In orice caz, daca nu-ti trece curand, stai linistita, ca o sa-ti treaca, nu cred ca e adolescent care sa nu fi avut macar o singura data o "criza" de genul :*.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai eu nu am inteles care e problema ta? Banuiesc ca ai probleme in dragoste. Ai putea reveni cu o completare sa ne spui si noua mai exact care e problema ta?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

straight face no details = no review big grin