| alexa_9800 a întrebat:

Deci am o problema nu stiu ce poate fi:azi trebuia sa imi vina menstruatia dar urinez foarte des si am usturimi foarte mari. ce poate fi? va rog ajutati-ma.nu va bateti joc. fundita

Răspuns Câştigător
| nekane a răspuns:

Poate fi cistita.Mai patesc si eu.Mergi la medicul de familia, faci niste analize, tratament...si esti ca noua!

4 răspunsuri:
| alexuzha a răspuns:

Ai cistita. asa mi s-a intamplat si mie si am urmat un tratament cu antibiotice. mama ce nasa ie sa ai cistita nu mai vreau sa am inca o experienta

| alexa_9800 explică:

I-am zis si mamei si am mers la medic, mi-a zis ca am cistita acuta, mi-a dat antibiotic si supozitoare.acum am intreb daca o sa imi mai intarzie menstuatia de la atibiotic.

| cicilica a răspuns:

Eu cred ca ai racit. s-ar putea sa iti intarzie menstruatia. urinezi putin si des? ai racit jos. intrebati mama. ea cred ca stie ce sa faca. mama mea stie foarte multe despre medicina si nu trebuie sa ma duc la doctor fiindca stie mereu ce am.

| gabiii_8082 a răspuns:

Buna, Menstruatia ta poate intarzia un pic, dar de usturimi eu zic ca ai infectie urinara, nu vreau sa te sperii, dar eu am patit asa de la 2 ani pana la 10. din 2 in doi ani. spune-i mamei tale si poate mergi cu ea sa iti faci analize. e mai bine din timp sa vindeci, eu nu am stiut si s-a agravat(daca imi trageam o palma mi se umfla ca niste serpisorilaughing.) nu te speria, daca chiar e sa fie infectie urinara, iei cateva pastile si iti trece:*
bafta:* funditahappy?