| psvita12345 a întrebat:

Deci am o problema putin mai complicata. E vorba despre o fata de care sunt îndrăgostit. Am iesit cu ea o vreme dar nu i-am spus ca o plac si ca vreau sa fim impreuna deoarece nu am vrut sa stric relația dintre noi, eu nu sunt sigur ca ma place mai mult decât un prieten. Ea este mai complicata, adică nu este ca alte fete, nu prea își exprima sentimentele. Am observat totuși ca avem multe lucruri in comun deci intr-un fel ne potrivim. Ce pot sa-i spun ca sa vad daca ma place si sa fim impreuna? Nu e genul cu lucruri romantice din câte stiu.

Răspuns Câştigător
| vocea a răspuns:

Salut, ii spui ca vrei sa va vedeti. iar cand o vezi ii spui ca vreau sa iti zic ceva foarte important pentru mine.De ceva vreme(ii spui de cand o placi)am inceput sa tin la tine.Si vreau sa te intreb daca si tu simti ceea ce simt eu pentru tine, macar un pic, pentru mine ar conta.
Si daca spune ca te place...stii tu ce trebuie sa faci(totul o sa vina de la sine)
Iar in caz de un refuz...nu dispera sunt miliarde de femei pe planeta d ce sa te opresti la una care nu te vrea, plus ca stii adevarul si nu mai perzi timpul.
Bafta!

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Si cam ce aveti in comun?

| Damonana a răspuns:

Nici eu nu is cu lucrurile romantice, dar cred ca oricarei fete i.ar placea o "declaratie de dragoste" care sa o faca sa se simta speciala. Acum nu o sa iti zic cuvant cu cuvant ceea ce sa-i spui pentru ca asta ar trebui sa fie natural nu sa stai crispat ca ai uitat un cuvant. Va intalniti undeva, de preferat sa fiti singuri nu cu alte persoane care sa te emotioneze mai tarelaughing) si te uiti in ochii ei, eventual o iei si de mana si ii zici exact ce simti cand esti cu ea si o intrebi daca simte la fel. Daca iti da un raspuns direct da/nu. Inseamna ca e hotarata si iei raspunsul ca atare, adica in caz de refuz sa nu faci o fata de catel plouat si sa o intrebi dc nu si chestii.ii zici ok mersi ca ai fost sincera sau ce consideri tu. Iar daca iti zice da atunci va luati in brate/sarutati si ce mai vreti voi si traiti fericiti pana la adanci batranetilaughing))))
Iar in cazul in care zice ca se gandeste, ca nu stie ce sa zica. Asta e de cele mai multe ori un refuz, dar nu vrea sa te raneasca. Acum depinde si de caracterul ei... poate chiar nu stie si vrea sa.si puna gandurile in ordine. Adica exista sansa sa te placa si ea, doar ca ea sa nu stielaughing)) oticum, las.o sa se gandeasca, nu o presa si o sa.ti spuna singura ce simte.
Multa bafta:*

| iDavidS a răspuns:

E foarte usor daca ai spus ca te place... O chemi sa vii cu tine undeva preferat singuri ex.In parc, la un suc etc. si ii spui ca o placi sau ca o iubesti, daca ea iti raspunde cu da o imbratisezi si dupa aia te descurci tu

| stefansfatuitorul a răspuns:

Violeaz-o si daca nu te raporteaza la politie e dragoste

| Dora75 a răspuns:

Fetele se comporta diferit la fiecare varsta, deci e esentiak sa specifici cati ani aveti amandoi. ☺