Te ingrijorezi absolut motivat. Poti fi insarcinata, sau mult mai grav, poti avea o amre problema, un mare dezechilibru hormonal, care sa necesite tratamente dificile. Nu e normal sa ai o menstruatie de doua saptamani si este neaparat necesar sa te duci la ginecolog cat mai repede (luni dimineata) OBLIGATORIU. Inainte de asta, fa-ti totusi un test de sarcina din urina de dimineata, fiindca e posibil sa fii insarcinata.
Of. aveti acces la atat de multe informatii si voi tot nu cititi ce este mai important pentru voi. Protectia e cea mai importanta, atat pentru sarcina cat si pentru bolile cu transmitere sexuala. Asta cu "nu s-a terminat niciodata in mine" mergea acum 20 de ani, cand chiar puteai sa crezi ca metoda asta functioneaza. Este stiut faptul ca sunt de ajuns cateva picaturi de lichid (nu neaparat la ejaculare) pentru a ramane insarcinata.
Sunt sanse mari sa fie si o dereglare, pentru ca banuiesc ca esti destul de tanara si asta se mai intampla. Plus mai sunt factori externi - schimbarea anotimpului sau poate ai racit si de asta a intarziat.
Te rog, du-te si fa un control. Nu e normal ca menstruatia sa te tina 2 saptamani.
Si daca de data asta ai scapat, fii mai prevazatoare pe viitor si bazeaza-te doar pe tine, nu pe EL, pentru ca tu ai de suferit.
Nu te mai lua dupa unii sau altii, medicina moderna a evoluat si ai acces acum la atat de multe metode contraceptive, care nu-ti afecteaza corpul ca pe vremuri.
Poate problema asta te pune pe ganduri si poate si pe alte fete, care se vor gandi de mai multe ori inainte sa aiba incredere oarba in el si sa-si zica "mie nu mi se poate intampla". Sa stii ca ti se poate intampla si te poate afecta pentru toata viata.
Sper sa fii bine, sa iti vina si sa te aduca cu picioarele pe pamant.
Sa ai grija de tine si sa te protejezi, da?
Mi-am facut analizele si nu sunt insarcinata...si da semne de dureri de burta :X \
Bună.
Poate fi o afecțiune mult mai gravă.
Repejor un ecograf intravaginal, testul Babeș Papanicolua, recoltare de secreție vaginală pe lamă sterilă, dozările hormonale la endocrinologie.
Aplicați metoda coitului întrerupt, mare grijă are eficacitate sub 80%.
Prețuiește sănătatea, fără ea nu poți trăi.
Pa, pa.