Tu esti o naiva... iar el a observat asta si ii place sa se joace cu tine...lasa-l ca nu e de tine vezi-ti de copilaria ta mai bine si lasa baietii pe mai tarziu ca esti prea micuta si ei sunt niate profitori.
C cretin sa-si bata joc t tine in halul asta sti c ar tr sa faci sa uiti ca exista adica nu inteleg cum d a putut sa-ti spuna toate astea? a incercat sa profite d faptul ca esti mica si naiva imbecil om...
Doamne ce prost, lasa-l mai fata ca isi bate joc, deci acum te saruta, minten : nu m-ai vreau sa fim prieteni, sau ca sa nu spui la nime, lasa-l naibi m-ai sunt si alti baieti, uital iesi cu prieteni asculta muzica, fa lucruri amuzante si m-ai mult invata ca avem scoala, sper ca ai inteles ceva daca da funda plzz:*
Uite thea sincer nu stiu ce sa-ti spun adica cre ca el doar si-a batut joc de tine.Nu vreau sa ma intelegi gresit cred ca iti place de el dar parerea mea despre asta este ca el doar a luat-o asa ca pe o aventura nu ca pe ceva serios.Sincer daca as fi in locul tau l-as uita si l-as evita. Nu merita efortul sunt convinsa ca e sa gasesti alt baiat mai dragut si care sa te valorifice asa cum meriti.