| cristianandiuli a întrebat:

Deci am o problema....Sunt in clasa a 8-a si imi place de o fata din clasa a 5-a. Adevarul este ca e mai dezvoltata si mai intalta ca toate.Ea ma iubeste.chiar ea mi-a spus dar nu stiu ce sa fac? Sa-i spunn si eu ca o iubesc. daca o sa rada colegii ca sunt cu una mai mica cu 3 ani ca mine? pareri ceva lasati aici

Răspuns Câştigător
| luckshot a răspuns:

Te inteleg frate si eu am avut aceeasi cheste cu vreo 6 ani in urma sia cu regret eu iti zic sa iy spui sincer ce simti fara sa iti pese de colegi iar ei daca iti sunt colegi nu vor rade eu am facut greseala sa nu-i spun si regret ca ma furato altu tot din clasa de la mine dar ti-am zis asta s-a intamplat acu vreo 6 ani app lasa-mi id tau si mai vb daca vreiwinking Funda?

8 răspunsuri:
| Rawwrr a răspuns:

Pai daca tii la ea spune-i! Si daca rad colegii ce? Nu au decat...oh go on Cand iubesti nu te mai intereseaza de parerea lumii. Iubirea nu are varsta!

| BloodyBlade a răspuns:

Deci eu una te admir...Mi s-a intamplat si mie demuuuult dar cred ca ar trebui sincer sa-i spui c-o placi iar relatia va fi una minunata, pe care n-o s-o uiti niciodata(eu una inca mai tin la el dar nu stiu daca vom mai fi vreodata impreuna).Eu te sfatuiesc sa incerci.Ce pierzi daca incerci? Nimic.Da-i incolo pe colegi! In dragoste si-n razboi totu-i permis!big grin

| floryynnel a răspuns:

Daca chiar tii la ea, spune-i, nu astepta sa o fure altu, nu tine cont de colegi ase le este felul, si tu daca un coleg ar face ceva de genu asta ai face haz de el...Dar, cred ca iti plac formele ei, asa ca gandeste-te bine, sa nu o dezamagesti, si asa sunt destule cu copii in brate. Succes

| alexandraplay a răspuns:

Si ce iubirea nu are varsta si eu cunosc pe cineva care a fost cu un tip de 24 si ea avea 13 ani eu zic sa te duci la ea daca o placi si tii la ea si fiti impreuna mult noroc si salut-o din partea mea :X funda si ce iti pasa de ceilalti? va iubiti? iubiti-va love struck :*

Răspuns utilizator avertizat
| MariusICM a răspuns:

Eu te asigur ca cel mai bun lucru e sa ii zici ca o placi pentru ca acum un an mi s-a intamplat si mie la fel (doar ca ea era mai mica cu 2 ani) si am stat 2 zile sa ma gandesc apoi m-am hotarat si i-am zis. La inceput au ras vreo 4 de mine dar nu mi-a pasat si apoi au inceput sa fie gelosi pe mine au incercat sa ma desparta... dar fara nici un rezultat si i-am facut praf pe toti.winking

| Denisuk99 a răspuns:

Buna. eU zic ca daca o iubestii cu adevarat..nu conteaza varsta si ce daca colegii tai o sa rada..io zic ca nu conteaza si ignoraii sigur prietenii tai adevarati te vor sustinewinking

| cristianandiuli explică:

Imi trebuie trei saci de funde sa va dauwinking