| Lavii_5713 a întrebat:

Deci am o relatie cu o fata de aprox 7 luni unde nup am putut sa ne vedem din cauze medikale, certuri intr-un final ne-am impacat. Eu tin ft mult la ea si o iubesc ft mult, avem ft multe in comun vb ft mult pe messenger la telefon, ii trmt ft multe poze habar n-am cum m-am atasat asa mult de ea am ajuns sa o iubesc ft mult. Am incredere ft mare in ea imi stie toate secretele toate parolele (mess hi5). So mutat in scl de dragul meu si tot timpu zice ca ma iubeste cel mai mult ca tine ft mult la mine dar acum o luna ea sa sarutat cu fostul mi-a zis ca ala o fortato mai mult ( fostul prt a ii mai posesiv, violent, gelos din asta lo si lasat ) cand eu eram bolnav. oare mai pot avea incredere in ea? oare ma mai iubeste cum zice ea? nu stiu ce sa cred thinking eu tin ft mul la ea si zice ea asta o zis ca ar vrea sai fiu primul ca are incredere in mine ca no so lasbig grin nu o so las (tin sa sugerez ca am2 suntem virgini ) ea are aproape 17 si eu aproape 19. oare ma mai iubeste? oare tine la mine cum tin eu la ea? is un pic confuz big grin si eu ii stiu parolele secrete de-a ei care nu le-a zis nimanui sper ca nu vam pliktbig grin:*:*

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Din moment ce ea se comporta atat de bine si frumos cu tine si te iubeste,tu de ce nu ai incredere in ea ca-ti spune adevarul?
Ea putea si sa nu-ti spuna nimic,tu nu aveai de unde sa afli,deci este sincera cu tine!
Si,daca nenorocitul ala e violent si a sarutat-o cu forta, nu s-ar fi putut pune cu el!
Cred ca iti faci probleme degeaba si te amarasti pe nedrept.
Aveti o relatie frumoasa, nu o strica cu banuieli si ganduri negre.
Sa va iubiti.

4 răspunsuri:
| Zero a răspuns:

Acum in rpimul rand fara suparare...mai invata sa scrii happy
in al 2 lea rand...nus ce sa cred oricat de posesiv ar fi un baiat...o fata imediat poate refuza un sarut. Si cum sa-ti sp, ea nu cred ca mai e virgina, iar apoi ca imaginea sa fie completa schimbati parolele de peste tot. Nu stiu cata incredere sa mai ai in ea.stiu e un raspuns descurajator, dar ia partea buna a lucrurilor, cautati o fata.acum bafta big hug

| mihaeladulcikk a răspuns:

Nu e suficient daca ai parolele si alte chestii...si in plus daca te iubea cu adevarat nu se saruta cu ala...

| cristi_2975 a răspuns:

Buna daca sunt fete din iasi bagati ad meu cristibine sau 0748992067 caut iubita din iasi

| Lavii_5713 explică:

Ce sugerati sa fac ca sa fie relatia mai buna, zilele astea ma vad cu ea:X:X dupa o perioada ft grea sad