| Dulceraucelmairau a întrebat:

Deci am o relatie de 4 luni si 2 saptamani aproape, ne iubim la inceput o iubeam orbeste acum simt sentimentul acela doar cand plange si o supar faza e urmatoarea eu am inceput sa cred ca ea nu mai ma place ...Si sa cred ca tot timpu vrea sa faca contra mea si sa ma agite, Vreau sa imi spuneti daca puteti si vreti fara caterinca sau misto cum sa ma comport cu aceasta fata care plange si imi dovedeste ca ma iubeste ca relatia noastra sa tina mult, foarte mult! Ce ar trebui sa fac eu ca ea sa se comporte tot timpu frumos si sa i fie aiurea sa greseasca cu ceva vreodata? Cum sa abordez situatiile pline de nervi si de stres si cum sa o fac sa se comporte cu mine asa cum vreau eu sa imi arate la fiecare pas ca ma iubeste nu numai cand plange sau cand e fericita din alte cauze.

Răspuns Câştigător
| Daalalifnuunalif a răspuns:

Buna, mai intai ar trebui sa intelegi ca nu toata lumea poate fi la fel exact ca si tine, si ca fata asa stie, asa poate sa-si exprime iubirea pentru tine. Ea probabil este o fata mult prea simtita cu bunul simt. Cauta tu sa intrii in lumea ei, in viata ei, si accepta iubirea care ti-o ofera asa cum poate ea. Lasa nervii si stresul. Tu cauta mereu sa-i fii ei linistea si sterge-i lacrimile curate ce-i curg doar pentru tine, iubeste-o cu respect. Ea este o fata mult mai aparte, ca o operla rara. Ea cu siguranta nu-ti face contra, asa vezi tu din punctul tau de vedere. Nimeni nu este perfect!

1 răspuns:
| TeREe a răspuns:

Pai ea cand are o problema ascult-o si lasao sa zica tot ce are de zis si fi de acord cu ea in tot ce zice dar daca vezi ca greseste atragei atentia dar frumos sau pe ocolite.
Si daca nici asa nu merge zi ca vrei sa luati o pauza de o saptamana 2 si sa nu vb de loc.