Este o intrebare buna, niciodata nu este usor sa alegi mai ales intre 2 persoane la care tii. Insa cu totii stim ca deciziile cele mai importante in viata sunt dificile.
Incearca sa te gandesti la rece, sa pui in balanta fiecare sentiment, fiecare clipa frumoasa sau ma putin frumoasa. In aceasta situatie nu este tocmai ok sa acctionam doar pentru un simplu impuls sau pentru ca asa spun "prietenii". Aici propria persoana conteaza, doarece unii te port indrepta spre un drum gresit, avand un scop ascuns. Sfatul meu este sa meditezi asupra acestui aspect!
Sper ca ti-am fost de folos.
Una e sa fi atrasa de alta persoana si alta e sa o iubesti. Eu zic sa nu renunti la relatia de 4 ani cu iubitul tau doar pentru ca te simti atrasa de alt baiat, care la randul lui are o relatie stabila.
Pai draga Adyna...Eu zic sa te gandesti bine la ce vei face.
In primul rand tu il iubesti pe prietenul tau iar pentru celalalt simti doar o atractie. Daca simti ca nu mai vrei sa fi cu iubitul tau atunci nu mai fi, dar s-ar putea ca dupa ce te-ai desparti de el sa suferi pentru ca parerea mea e ca nu cred ca ar merge relatia dintre tine si colegul tau.
Acum totul depinde de tine, de ce vrei sa faci cu adevarat, de ce simti cu adevarat!
Succes!:*
Ce te face sa crezi ca eu sunt "tu"? Cum iti pot da eu (sau altii) sfaturi de genul asta, cand nici macar nu te cunosc, ca si persoana/caracter?
Unde vei ajunge in viata, cand de fiecare data "vei simti ceva special" fata de alt barbat? Nu confunda iubirea cu atractia fizica, s-ar putea sa doara atat de tare incat nu vei avea lacrimi de plans!
@adyna, bineinteles ca da! Dar aici nu vorbim despre simplul fapt de "a placea", nu? Vorbim despre o decizie de viata, care te poate marca la nesfarsit. Ceea ce am vrut sa punctez era faptul ca niciodata nu trebuie sa te lasi prada trairilor fizice, atata timp cat esti angajata intr-o relatie sanatoasa, mai ales cand sustii ca iti iubesti partenerul. Este absolut normal sa poti simpatiza/indragi fizic un alt barbat/femeie, doar esti om, nu robot.
@ Kronstadt, Nu ai placut niciodata o alta persoana? cel putin sa o simpatizezi?
@ Thesamegirl, Clipele cele mai frumoase normal le am cu iubitul meu si clarr il iubesc.
Dar pur si simplu simt ceva pentru acest tip ( colegu`) si sentimentele sunt reciproce.
Nu vreau sa fiu criticata, la un moment in viata asta cred ca toti o sa fim pusi intr-o astfel de situatie
@Deea, eu NU vreau sa il despart pe el de iubita lui si nici eu nu vreau sa renunt la iubitul meu! E o situatie dificila
beausingurlamasamea întreabă: