| Pucca_5593 a întrebat:

Deci. Am prieten. Acest prieten vrea sa ma culc cu elstraight face dar eu nu vreau pentru ca eu nu mai sunt virgina pentru ca am fost curioasa cum m`as simti daca as face`o asa ca m`am masturbat si stiu sigur ca nu mai sunt virgina. nu am facut sex inca cu cineva! Nu stiu cum sa-i explic ca nu mai sunt. pentru ca poate nu ma crede straight face Il iubesc foarte mult. Am asteptat 2 ani ca sa pot fi cu elsigh Cateodata as vrea sa o fac cu el dar simt ca nu sunt pregatita. Cum sa-i explic ca nu m`ai sunt dar nu am facut`o cu nimeni? Vreau sa ma creada! Sa nu creada despre mine ca sunt o javra sad. Nu stiu daca ati inteles exact ce am cerut sa`mi spuneti pentru ca nu ma pot exprima foarte bine acum. multumesc celor care o sa imi raspunda

15 răspunsuri:
| razvan1305 a răspuns:

Pai, mai simplu e sa nu-i spui...Majoritatea baietilor nu-s foarte informati cum sa isi dea seama daca o fata e virgina sau nu deci e mai usor sa nu-i spui si spor la faptetongue

| raresh19 a răspuns:

Culcate cu el si ii zici ca o are prea mica si nu a putut sa-si faca treaba sau dupa terminare ii spui pur si simplu adevarul

| Shinobi a răspuns:

Faceti-o la dus, in felul asta ii poti spune ca ai fost virgina. iar "urmele" pur si simplu s-au scurs...

| cliku a răspuns:

Pai cel mai simplu ar fi sa nu i spui, nu?, ce nu stie nu il poate rani...si daca i-ai spune nu cred ca va crede ca esti o ``javra`` pentru ca sunt fete care si.au inceput viata sexuala si nu sunt ``javre``,ai putea sa i spui adevarul,care il va crede cam greu sau sa nu i spui nimic,este alegerea ta,tu sti ce fel de persoana este si daca va intelege, sper sa faci alegerea corecta, succes!

| Sonia a răspuns:

Nu ii spuilaughing
Sau-exista cazuri foarte multe cu femei care au himenul elastichappy. Daca comenteaza ceva-toarnai astalaughing. Cauta pe net un articol si ai scapathappywinking.
Asta o stiu de la o amicalaughing.A facut-o cu un baiat inainte.si cand insfarsit a fost cu ''marea ei dragoste'' i-a zis astahappy.Si nu te simti vinovata de nimic, cine stie ce secrete are si elhappy.Tu distreaza-te!

| Monii a răspuns:

Ii spui adevarul si daca te crede te merita daca nu te crede inseamna ca nu te merita si vrea doar sa te foloseasca

| alinaiiiioana a răspuns:

Puaii zii ca ai himenul elastic sau ca nu il ai... exista cazuri ori fa-o cu el cand ai menstruatie sau zii ca mai demult te-ai lovit si...sau pur si simplu adevaru.succes

| westwick a răspuns:

Nu te lua dupa rareslaughing. Mimeaza ca te doare un pic si gata. Oricum faza cu virginitatea prinde numai la fete.Baietii normali nu prea apreciaza virgine, parerea mea.

| Str8_8407 a răspuns:

Minciuna are picioare scurte. Nu cladesti nimic serios pe ceva putred.

| Digital112 a răspuns:

Spune-i adevarul, il v-a durea mai tare daca afla ca l-ai mintit.

| yana_9783 a răspuns:

Daca ii spui adevarul. nu o sa te creada happy. Multe fete nu sangereaza la dezvirginare poti sa il convingi (dupa actul sexual) ca faci parte din acea categorie big grin

| BAM_7947 a răspuns:

Oricum vrea sa te foloseasca...o sa te **** si o sa spuna la toata lumea! o sa fi catalogata curva ca te-ai **** cu un bulangiu ratat, el o sa fie erou si cam atat. ca sa nu deviez de la subiect, te **** cu el, cand termina si te slobozeste fugi repede la baie si ii spui ca ti-a curs foarte putin sange

greece12
| greece12 a răspuns:

Baietii nu prea inteleg asemenea lucruri, crede-ma.Nu te sfatuiesc sa ii spui.Nu-i usor sa ai o asemenea greutate pe suflet,dar e preferabil sa-ti pastrezi micul secret!
Stiu ca simti nevoia sa fii sincera,ca VREI sa-i spui adevarul,dar daca nu va crede(si nu va crede), posibil sa discute si el, la randul lui cu cineva si te vei trezi pusa la zid si comentata.Nu-i mai usor sa taci?
Exista lucruri pe care, uneori, e bine sa le stim numai noi...

| Narcis2007 a răspuns:

Tre sa iti explice cineva ca inca mai esti virgina...te dezvirginezi doar cand o faci cu cineva nu cand te masturbezi...

| RXN a răspuns:

Of,esti virgina.Virgina esti si vei fi pana vei avea primul contact intim cu o alta persoana.
Tu doar te-ai masturbat,daca ti-ai fisurat sau nu himenul e irelevant,tu esti inca virgina,caci nu ai facut sex.
Poti vorbi cu el despre asta,iar daca sunteti suficienti de apropiati,crede-ma,ar intelege.N-ai facut sex cu nimeni, doar te-ai masturbat, crezi ca el nu a facut nimic?