Pai, mai simplu e sa nu-i spui...Majoritatea baietilor nu-s foarte informati cum sa isi dea seama daca o fata e virgina sau nu deci e mai usor sa nu-i spui si spor la fapte
Culcate cu el si ii zici ca o are prea mica si nu a putut sa-si faca treaba sau dupa terminare ii spui pur si simplu adevarul
Faceti-o la dus, in felul asta ii poti spune ca ai fost virgina. iar "urmele" pur si simplu s-au scurs...
Pai cel mai simplu ar fi sa nu i spui, nu?, ce nu stie nu il poate rani...si daca i-ai spune nu cred ca va crede ca esti o ``javra`` pentru ca sunt fete care si.au inceput viata sexuala si nu sunt ``javre``,ai putea sa i spui adevarul,care il va crede cam greu sau sa nu i spui nimic,este alegerea ta,tu sti ce fel de persoana este si daca va intelege, sper sa faci alegerea corecta, succes!
Nu ii spui
Sau-exista cazuri foarte multe cu femei care au himenul elastic. Daca comenteaza ceva-toarnai asta. Cauta pe net un articol si ai scapat.
Asta o stiu de la o amica.A facut-o cu un baiat inainte.si cand insfarsit a fost cu ''marea ei dragoste'' i-a zis asta.Si nu te simti vinovata de nimic, cine stie ce secrete are si el.Tu distreaza-te!
Ii spui adevarul si daca te crede te merita daca nu te crede inseamna ca nu te merita si vrea doar sa te foloseasca
Puaii zii ca ai himenul elastic sau ca nu il ai... exista cazuri ori fa-o cu el cand ai menstruatie sau zii ca mai demult te-ai lovit si...sau pur si simplu adevaru.succes
Nu te lua dupa rares. Mimeaza ca te doare un pic si gata. Oricum faza cu virginitatea prinde numai la fete.Baietii normali nu prea apreciaza virgine, parerea mea.
Daca ii spui adevarul. nu o sa te creada . Multe fete nu sangereaza la dezvirginare poti sa il convingi (dupa actul sexual) ca faci parte din acea categorie
Oricum vrea sa te foloseasca...o sa te **** si o sa spuna la toata lumea! o sa fi catalogata curva ca te-ai **** cu un bulangiu ratat, el o sa fie erou si cam atat. ca sa nu deviez de la subiect, te **** cu el, cand termina si te slobozeste fugi repede la baie si ii spui ca ti-a curs foarte putin sange
Baietii nu prea inteleg asemenea lucruri, crede-ma.Nu te sfatuiesc sa ii spui.Nu-i usor sa ai o asemenea greutate pe suflet,dar e preferabil sa-ti pastrezi micul secret!
Stiu ca simti nevoia sa fii sincera,ca VREI sa-i spui adevarul,dar daca nu va crede(si nu va crede), posibil sa discute si el, la randul lui cu cineva si te vei trezi pusa la zid si comentata.Nu-i mai usor sa taci?
Exista lucruri pe care, uneori, e bine sa le stim numai noi...
Tre sa iti explice cineva ca inca mai esti virgina...te dezvirginezi doar cand o faci cu cineva nu cand te masturbezi...
Of,esti virgina.Virgina esti si vei fi pana vei avea primul contact intim cu o alta persoana.
Tu doar te-ai masturbat,daca ti-ai fisurat sau nu himenul e irelevant,tu esti inca virgina,caci nu ai facut sex.
Poti vorbi cu el despre asta,iar daca sunteti suficienti de apropiati,crede-ma,ar intelege.N-ai facut sex cu nimeni, doar te-ai masturbat, crezi ca el nu a facut nimic?
beausingurlamasamea întreabă: