| diavolitza a întrebat:

Deci am prieten... asa, si intr-o seara am iesit prin parc sa alerg ca de obicei, si s-a luat un tip de mine, nu m-a lasat in pace, ba chiar mi-a pus mana pe fund si i-am tras o palma, apoi a plecat. si a doua zi i-am spus patania prietenei mele cele mai bune. am iesit iar cu ea, si i l-am aratat waaaaa era verisorul mai mare al prietenului meu. m-a asigurat ea surprise. eu nestiind ca e varusu si el nestiind ca sunt prietena lui, i-am explicat prietenului meu. el a spus ca ii spune sa ma lase in pace. treaba facuta. apoi seara urmatoare iar la alergat. m-am asezat pe banca, el langa mine. mi-a facut avansuri de data asta mai discrete si mi-a zis "hai nu vrei sa-l inseli un pic pe varumiu?"oh go on ce idiot. si asa de fata cu toti prietenii nostri comuni (ai mei si ai pr meu). Acum problema e ca eu nu as vrea sal stresez iar pe prietenul meu pentru ca face scoala de soferi s trebuie sasi ia carnetul, si vestea asta doar lar stresa si mai mult sad. ce sa fac ma cu retardatul ala?

27 răspunsuri:
| elena a răspuns:

Scuza-ma tu in ce clasa esti?
Te rog sa-mi raspunzi la intrebare si apoi mai discutam...
Sigur, nu este corect ca la o intrebare sa raspunzi cu alta intrebare, dar tu ma obligi sa fac acest lucru!
Si de ce numesti o persoana "retardat" doar pentru ca ti-a facut avansuri si ti-a cerut sa-l inseli pe "varusu" sau ma rog, "varumiu" si ai sai "pr"... corect se scrie "re-tar-dat..." si chiar nu stiu ce "sati" mai zic...

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Sunt de acord cu mlm. Cel mai bine ar fi sa-l eviti.

mlm
| mlm a răspuns:

Parerea mea este sa-l eviti, incearca pe cat posibil sa nu-l bagi in seama, ia in serios relatia ta cu prietenul tau si nu ai mai incarca memoria si lui cu tot felul de nimicuri, esti mare poti face in asa fel sa-l eviti pe varul lui.

| SweetCandy a răspuns:

Pai du-te si u in alta parte la alergat, k e imposibil sa dai peste tot de el...sau sp in fata vreo cateva si se va linisti...ar fi cazul sa iei atitudine ca sa nu se supere prietenul tau!
mult succes!
happy

| SweetCandy a răspuns:

Diavolitza...pai mai bine vb q iubitul tau chiar daca are ex la scoala de soferi...macar asa vei fii sigura k nu va exista posibilitatea de al pierde, si eu cred ca va fi bine adica sunt sigura k el va aprecia sinceritatea ta si te va ajuta sa treci peste moment... cat despre varul lui pur si simplu incearca sa nu mai dai ochii q el...
mult, mult succes si chiar imi doresc sa iti fie bine tie si iubitului tau!
app succes l ex de la scoala de soferi!happy

| SweetCandy a răspuns:

Q multa placere...happy

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Schimba programul, asa nu te vei mai intalni cu el.

| Sara a răspuns:

Ignora l. Apoi iubitul tau va sti el mai bine. Explica l dupa ce da examenul.

| Pho3nix a răspuns:

Ai pistol? Sau vrei sa-ti imprumut?

| Encore a răspuns:

Ce dobitoc frate straight face
Ignora-l, si daca iti mai face ceva da-i o palma straight face

| Ben. a răspuns:

Pai... ia-ti o masina d'aia d'alergat acasa.nu stiu de ce nu mi se-ntampla si mie chestia asta ...cand alerg, pe o banca, sa vina verisoara nevesti-mii si sa-mi puna mana pe pardesiu si sa ma -ntrebe daca vreau sa o -nsel pe nevasta-mea cu jennifer lopez.

| alexa a răspuns:

Ignora-l si evita-l, nu-i vorbi deloc. Te va lasa in pace

| sorin a răspuns:

Spune i simplu dnd))

| giovana a răspuns:

Schimba traseul de alergare. Daca tu chiar vrei sa scapi de el, vei stii ce sa faci, dar cred ca iti place ideea unei mici hartuiri prin care ii dovedesti prietenului tau cat esti de corecta... Dar daca prietenul si-a trimis varul sa te incerce, eee?

| diavolitza explică:

@sweetcandy
normal ca am luat atitudine oh go on dar tot nu ma lasa

| diavolitza explică:

@elena
te rog nu ma mai corecta stiu prea bine cum se scrie. dar asa scriu cu mainile pe tastatura. crezi ca eu chiar vreau sa stau sa scriu corect fara greseli si semne de punctuatie, doar pentru a primi raspunsuri la o intrebare care chiar ma framanta. in loc sa mi corectezi scrisul te-as fi apreciat daca imi raspundeai.
@sweetcandy. multumesc ii voi tranzmite kiss

multumesc tuturor pentru raspunsuri happy cred totusi ca voi incerca sa-l evit si sa-i spun prietenului meu dupa ce ia examenul

Răspuns utilizator avertizat
| dragosh a răspuns:

Pai nu poti si tu sa alergi la o ora diferita?straight face. Creca e cea mai buna solutie daca tot nu vrea sa te lase in pacestraight face. Succes!

| deea_5245 a răspuns:

O perioada gaseste alt parc sa alergi... evita daca vrei sa-ti protejezi prietenul de toate ***-urile astea. si ala e un jeg d eom daca`i face asa ceva varului sau... ce penibil e...

| yonut088 a răspuns:

Eu zic sa iei 4 baietii dulap dupa tine si cand il vezi pui dulapurile pe elwinking sa vezi ce cuminte se facewinking

| Secretkkk a răspuns:

Aceasta poate fi o incercare din partea iubitului tau asa ca fi atenta.

| bonny a răspuns:

Ignora-l

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

aratami-l! o fi el BlindulBen blind! dar cind o colega de conversatie are probleme se schimba in Turbatu Ben!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu, Nu, Nu...iti zic eu! daca tot nu te lasa in pace iei frumos o caramida si i`o spargi in cap! cu toate ca este intre neamuri asa nu o sa te mai streseze thinking parerea mea...sau daca vrei sa nu se ajunga la violenta doar asa putin, il injuri si tipi o data pe el si ii zici ca il pui chiar pe varsu sa il bata! si asa te va lasa in pace happy trust m3

| m4n1ak a răspuns:

Nu mai iesi seara in parc laughing

| martensica a răspuns:

Imi place povestea asta cu miros dulce acrisor, insa ce imi place cel mai mult este ce ai afirmat "mi-a facut avansuri de data asta mai discrete si mi-a zis "hai nu vrei sa-l inseli un pic pe varumiu?" ce idiot. si asa de fata cu toti prietenii nostri comuni (ai mei si ai pr meu)". Stii ce? eu cred ca iti plac avansurile lui, daca ti le facea intre patru ochi nu am nici un dubiu ca i le refuzai, tipul stie ceva despre tine, gandeste-te ca sunt rude, de ce si-ar strica armonia in familie pentru tine? Din punctul meu de vedere te considera o partida usoara si ca sa exclud si varianta cu "ma testeaza" cine isi pune verisorul sa ii pipaie iubita? Poate daca actiona mai "discret" chiar sifona cearceafurile cu tine in seara aia.

| amy_8878 a răspuns:

Nu poti sa alergi in alta parte? tu eu as fi facut asa ceva din prima!