IOANA, ai completa dreptate. De ce sa-l uiti pe primul? fiindca lumea vorbeste prostii? e treaba lor. Iubirea n-are limite, trece prin tot si toate. Asta al doilea, am cunoscut un tip ca el, baga vrajeli si pe urma hop te^^^^ si salut. Faci ce vrei, dar, primul tau iubit, presupun ca nu i-a fost prea bine cand a aflat ca ai un nou iubit.Eu sunt contra relatiei cu cel de-al doilea Parerea mea
Fataaa esti cu, capul in nori? cum draq sa te iubeasca asa repede, draga mea, astea sunt numai vrajeli. Si stii de ce? Pt ca la scoala ti-au iesit vorbe aiurea si acum toti dau la incercare.Acuma este treaba ta ce faci, dar eu daca as fii in locul tau si mi-ar arde de iubit, m-as combina cu un baiat din alta parte daca tot vrei sa faci un pas "mare" zic eu, in viata ta. Fii smechera!
Atunci, scuze de raspuns, dar tu nu poti simtii ceva pentru cineva. Un suflet de care ai fost indragostita, sa-l uiti asa repede, nu prea e normal. Cum vrei, e alegerea ta, Bafta
Merita o incercare dar tine relatia in secret. P. S. mie imi place la nebunie un baiat blond cu ochi verzi e cu 3 ani mia mare decat mine si acum i-am spus la o prietena si ea a zis la toti si acum toata clasa ma rade asa ca pastreaza secretul si nu zi nimanui doar mamei tale. Faci ce crezi tu ca e mai bine:*Pupici ceao