Nu mai avea atat incredere in el daca isi bate joc .
Mna eu una as fi la fel de suparata ca si tine poate chiar mai rau.
Spune-i ca te deranjeaza si dac amai continua sa mai vorbeasca cu acea fata si nu iti face pe plac e greu dar desparte-te de el pnt ca nu te merita.
Succes!
Cat timp nu a facut nimic. intrebal daca vrea sa mai fiti impreuna si atat. daca zice da f bine uiti si tuh oricum e bine ca nu sa ajuns l mai raw, daca zice nu inseamna ca e ceva mai mult cu fata aia si ei nu au recunsocut.
Poate e doar o prietena...adica o amica nu te gandi neaparat ca e cu ea sau ca te inseala poate e o prietena buna si de aia bine cu ea.
Dar si u ai gresit c te-ai uitat cu cine a vorbit totusi alti baietii daca ai fi facut asa s-ar fi despartit de tine.
Da, cea mai urata senzatie, si ti-o spun din proprie experienta...
Pai incearca sa il ierti (dar DOAR prima data) ca-sa ii demontrezi ca tu il iubesti, iar daca se mai intampla inseamna ca nu te-a meritat niciodata! Dar pana atunci, increderea sa scada, si daca nu ii convine...pa!
Asta este cea mai buna metoda in zilele noastre cand totul este fals...
Cum sa il controlezi in halu' asta? Dumnezeule! Cu cine vorbeste, apoi cu cine vorbeste cel mai des, dupa aia suni sa vezi... nu crezi ca e prea mult?
Orice ce baiat orb face asta si nu ma refer la orbirea fizica ci la cea sufleteasca.
Nu stiu ce sa iti zic...iti inteleg situatia, e una f neplacuta.Eu daca as fi in locul tau m-as gandi ca daca nu ar fi fost nimic ti-ar fi spus, cu atat mai mult cu cat aveti o relatie destul de serioasa.Dar pe langa ca nu ti-a spus a mai si vorbit f mult cu ea.De ce ar fi vorbit daca nu ar vrea ceva cu ea?
Imi pare rau pentru tine, stiu ca nu e usor sa pui capat unei relatii lungi, dar decat sa te complaci intr-o astfel de situatie mai bine il lasi cu fata cu care a tot vb la tel.Bafta!
Tu nu ai gresit cu nimic el a facut pasul gresit in aceasta relatie.Incearca sa nu mai ai incredere oarba in el.Si oricum asta nu-i un motiv de despartire.Mai asteapta si daca il prinzi iar, nu are rost sa mai fiti impreuna. Pana atunci bafta.
Probabil a ajuns în faza aia de "plictiseală din relaţie". Când totul devine monoton, aceleaşi lucruri, aceleaşi persoane, aceleaşi întâmplări. Sau poate a fost doar un moment de slăbiciune din partea lui; Ce îţi rămâne de făcut este să discuţi cu el la modul cel mai serios, şi să afli ce are de gând, să vadă că te doare ce a făcut el. Dacă ţine la tine, va îndrepta lucrurile, şi încetul cu încetul o să îţi recapeţi încrederea în el, bineînţeles, dacă mai există o a 2-a abatere, e clar că o s-o mai facă. şi nu cred că mai are vreun rost
Doamnee
Orice baiat simte nevoia ca pe langa iubita lui sa aiba si o prietena fff buna.
Si simte asta pentru ca alt baiat nu ar intelege lucrurile despre o fata mai bine ca o fata. adica. ...eu zic sa te trezesti la realitate. ce a facut rau?! parca tu nu mai ai si alti prieteni baieti :p
Buna sincer daca te iubeste cu adevarat nu suna pe nimeni si nu se vedea cu accea fata dar te sfatuiesc sal pui la incercare ii spui ca o sa tr relatia cu el si incerci sal urmaresti daca poti sau ii zici ca pleci cateva zile si il urmaresti sa vezi daca poti sa ai incredere in el si daca el continua sa te insele sa se int cu aie te sfatuiesc sa renunti la el ca nu o sa fie el primul si ultimul eu am trecut prin din astea asa ca i-ti urez bafta...
Dintr-o greseala am intrat pe cont in Orange si acolo am descoperit ca te poti uita la numere apelat si av vazut ca apela foarte mult un numar deci totu am aflat dint-o greseala.
Daca ero doar o simpla prietena de ce cand era cu mine nu al suna sau invres poti sa ati dai seama foarte simplu si din moment ce sunt impreuna am voie sa ma uit unde vreau eu
Oricum de cand am aflat au trecut cateva saptamani si nu a mai sunato deloc dar tot nu mai pot sa am incredere in el eu am vrut sa ne desparti dar el nu a vrut chiar nu stiu ce sa fac as in faza in care parca incerc eu pe mine sa ma mint ca nu a fost asa grav dar apoi iar im amintesc si ma intristez