| 1Q a întrebat:

Deci am si eu o dilema, la facultate este o colega care ma intereseaza asa ca am vorbit cu prietena ei sa aflu daca e incurcata cu cineva si mi-a spus ca nu stie dar crede ca da, am depasit moementul, si dupa ceva timp, colega respectiva s-a aratat oarecum interesata de mine sau cel putin asa mi s-a parut, acum eu ce as putea sa fac sau sa ii zic daca vreau sa imi incerc sansele cu ea, fara sa par penibil si fara sa creez o situatie penibila?

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
6 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| corbulalbrosu a răspuns:

Ai depasit stadiul de adolescent timid si imatur. Comporta-te ca un adult, lipsit de inhibitii puerile. Spune-i in mod direct in fata ca-ti place de ea si ca ai dori sa aveti o idila, caresa se transforme intr-o relatie daca veti constata ca sunteti compatibili si considera ca este ceea ce va doriti amandoi. Succes!

| 1Q explică (pentru corbulalbrosu):

Faza e ca daca era o tipa de pe strada sau dintr-un bar miera mai usor, da asa suntem colegi deci o sa stam vreo 3 ani inaceasi incapere, si mi-e aiurea ca daca ma refuza sau altceva o sa fie o situatie ciudata si pe moment dar si pe viitor, plus ca nu as vrea sa ii spun de fata cu lumea si problema este ca ea e mereu inconjurata depretenele ei

| Wargasm a răspuns:

Spune-i clar că o placi și că ți-ar plăcea să ieșiți împreună. Dacă acceptă dă-i înainte.