anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci am si eu o mica dilema.vine valentine`s day iar eu nu stiu ce sa fac.sunt cu un baiat doar ca este o relatie la distanta...am mai fost impreuna inainte 7 luni iar acum ne am impacat.straight facece as putea face?

6 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Inteleg ca nu va puteti vedea. Poti sa ii faci o felicitare frumoasa. Sunt unele pe internet pe care le poti personaliza. Scrie cateva cuvinte din inima si sunt sigur ca va aprecia. Normal ca e bine si sa il suni si sa ii spui si direct ce simti si cat te bucuri pentru ca sunteti impreuna.

| Dizzydizz a răspuns:

Da i o rama cu pozele voastrelove struck
o sa ii placa

| georgiana a răspuns:

Un cadou frumso din partea ta ar fi o declaratie frumoasa, un motiv in plus pentru a-i castiga increderea. Poti trimite o felicitare prin e-mail.

| hamsterx a răspuns:

Sa inteleg ca nu va puteti vedea in ziua de 14 februarie, daca zici ca e o relatie la distanta.atunci inseamna ca vorbiti pe mess, si i-ai putea face ceva simbolic, de exemplu un colaj cu pozele voastre, cu niste inimioare... ceva dragut, sau sa-i dedici o melodie la radio, la kiss fm de exemplu happy sa-i trimiti un mail dragut, sunt destule chestii pe care le-ai putea face, iti trebuie imaginatie.bafta :*

| Lucky_9459 a răspuns:

Incearcati sa va intalnit faptul ca 14 pica duminica e un avantaj foarte bun pentru indragostiti si mai ales pentru cei la distanta

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ma gandeam sa fac un filmulet cu un anume program eu stiu photoshop golden sau ceva. ce ziceti e buna ideea?