| Jokerull4 a întrebat:

Deci am si eu o problema am avut o iubita cam 3 luni si dupa ne-am despartit totul normal pana acuma dupa ceva timp eu si prietena iei am devenit iubitii si avem cam o luna de cand suntem impreuna na si eu si ia mai taregam cate un joint dar putin na si de vreo doua saptamani ma dispera fosta se tot ia de iubita mea ca e curva ca ie drogata ca nu stiu ce ca nu ma merit si pe mine ma enerveaza si acum a inceput sa ma sune si pe mine intruna i-am explicat cum sta treaba dar tot nu intelege ce sa fac sa scap de fosta?

Răspuns Câştigător
| ElenaSA a răspuns:

O lasi sa se agita pana epuizeaza arsenalul. Daca te suna nu-i raspunzi si gata cu agitatia.

4 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

O ironizezi sau ii transmiti sa aiba grija sa nu trimiti "baietii" la ea,s-o linisteasca.
In principiu,n-ar trebui nici s-o tii de vorba si sa faci front comun si total cu actuala, s-o ignorati complet!
Oricum, situatia trebuie rezolvata rapid, tu esti barbatul in povestea asta si tu trebuie sa pui lucrurile in ordine!
Fii decis si hotarat, va inceta!

| AnduZisAlexandru a răspuns:

Mi scuzi

| PsychologistT a răspuns:

Acum e putin invidioasa de situatia creata, dar o sa se calmeze singura.

| Yay000 a răspuns:

Las.o să-şi facă şi ea damblaualaughingNu-i da atenţie, la un moment dat se va sătura să fie leşinată după tine, tu nedandu-i atenţie :*.