| alexutzzzu_9236 a întrebat:

Deci am si eu o problema. prietena mea s-a hotarat sa o facem. am incercat fara prezervativ sa o penetrez (1 cm daca a intrat) apoi am avut parte de acel lichid preejaculator, m-am sters si am mai incercat o data sa o penetrez insa tot fara rezultat.(ea este in continuare virgina) posibil sa nu ma fi sters bine si ea sa ramana insarcinata de la lichidul preejaculator? va rog. astept un raspuns!

4 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Ea nu este nici pe departe virgina. 1 cm este de minim doua ori mai mult decat este necesar sa depasesti himenul. Oricat de bine te-ai fi sters, este absolut inutil. Trebuia sa te speli foarte foarte bine si sa urinezi. Si chiar si asa riscul de sarcina ramanea respectabil (chiar 30% daca ea se gasea in primele 16 zile ale ciclului menstrual). Stergandu-te doar, cred ca este acceptabil un risc cuprins intre 20 si 50%. In primele 24 de ore le producerea evenimentului, partenera ta trebuie sa ajunga la ginecolog. Tinand cont ca si-a inceput viata sexuala si NU mai este virgina, oricum e obligata sa mearga la medic in prima luna. Asa, doar se duce mai repede cu cateva saptamani. daca a pierdut momentul (cele 24 de ore), puteti incerca pana la 72 de ore. Sau puteti sa va asumati riscul si sa asteptati cam o luna sa aflati daca veti fi parinti.

Răspuns utilizator avertizat
| ionela22 a răspuns:

Nu este posibil stai linistit.

| EdwLo a răspuns:

Slabe sanse. Stai linistit. happy