Poate te cred fatalau.
Desii...as sta si eu cu tine
Asa baiat.
Si stai linistit dragu' meu:0n-ai gasit inca persoana potrivita, d-aia nai relatie lunga, atunci cand o vei face fata aceea v-a fii cea mai norocoasa!
Take care!
Poate de aceea fug de tine, te pretuiesti mai mult pe tine, iar o fata cand are atentie maxima fuge, deoarece gandeste ca daca ar mai avea si de la altul la fel, si tot asa, fetele e bine sa le si ignori putin, mama si cand ignori...aoleu tot te-ar cauta. Acum daca tu esti un cocalar care te dai cu 1000 de parfumuri te imbraci Armani, esti gelat, ai prea multe dulcegarii in tine...sa stii ca nici asta nu prea merge. La fete e bine sa le arati ca ti la ele ca iti pasa, intr-adevar, dar ia mai fi si dur printre toate, sau fa-te ca uiti ceva, sa vezi ca nu mai e chiar asa.
Da stiu unde e problema esti cuminte frate si esti luat de prost scuze expresia fi tot asa dar nu mai arata asa multsi fi si mai rece cu ele si mai calduros atunci cand trebuie fetele de care spui tu in ziua de astazi sunt fitoase nu toate dar majoritatea si totul se rezulta la banii masina frumoasa si o afacere
Fii tu insuti si poate ai sa reusesti sa ai o relatie mai lungaMulta bafta la fete!
Poate nai gasit persoana potrivita...desi eu as ta cu tine daca vrei sa mai vb idiu meu e bibi.kiss_you
d4nny întreabă: