Cu ceilalti nu ai probleme pentru ca nu-i placi! Incearca sa fi deschisa ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat, dar in preajam lui fi altfel, sa vada ca chiar tii la el! Nu trebuie sa-ti fie frica sa-i vb, doar acum e al tau nu?
Deci...acum 2 zile m-am sarutat cu el... tarziu. dupa 2 sap. dar a fost special si frumos!
ceva de neuitat!
il iubesc mult
multumesc pentru sfaturi
Este ceva normal, trec prin asta de fiecare data cand ma cuplez cu un baiat la care tin foarte mult, am cautat pe google despre asta, degeaba spune lumea ca "lasa emotiile" este foarte greu sa scapi de ele. acest site m-a ajutat enorm sa scap de o parte dintre ele, sper sa te ajute si pe tine. http://artafeminina.ro/ce-faci-cand-esti-indragostita/... P.S. - sa stii ca pe acest site este ceva despre o fata care i-a cerut parerea psihologului, foarte interesant (si in caz de nu merge, scuze ca nu te-am putut ajuta, sper sa treci cu bine peste toate)
Lasa emotiile deoparte ...de aceea ai probleme cand il vezi pe el pentru ca iti plc de el si ii ceva normall stiind ca este al tau:d
Il placi foarte mult!
Va potriviti daca va placeti amn2
Lasa emotiile ca o sa dauneze grav relatiei voastre...Credema ca stiu:*
coolgirl97 întreabă: