| Cukiiiiii a întrebat:

Deci am un id de pe care fac misto de colegi; si nu stiu de unde am bagat in lista un baiat cu un an mai mare decat mine cu care vorbesc toata ziua. i-am dat poze cu varmea si el o crezut ca sunt ea, dar pana la urma nu stiu de unde si-a dat seama ca sunt altcineva. dar stie cum arat.si este super de treaba.si imi tot zice ca ii place de o fata si alte chestii.imediat ce intra pe mess ma intreaba ce fac.si este amuzant.saptamana viitoare fac de servici la etajul lui.toata lumea zice ca e urat si ca e labar, dar din cate l-am cunoscut eu este exact invers
problema 1: baiatul arata cam rau.adica fizicul este cam nasol.nici eu nu arat perfect dar el arata rau si stiu ca nu ar trebui sa judec oamenii dupa aparente dar ele este urat, urat.
problema 2:deja da semne ca ii place de mine.adica trimite ":*" si "love struck".

eu ce ar trebui sa fac?

Răspuns Câştigător
| iSharan a răspuns:

Daca iti place intr-adevar de el continua sa vb cu el apoi isi va face sperante de geaba. daca nu, incearca sa vb din c in c mai putin cu el, sau spune-i ca nu e genul tau

3 răspunsuri:
| Castiel a răspuns:

Daca tu il placi fii cu el... daca nu il placi spune-i-o paia cu prietenia!

| sceptic a răspuns:

Sa nu mai intri pe id-ul ala.

| aleczzz a răspuns:

Vorbeste cu el si spune-i ca accepti doar o relatie de prieteniebig grin...parerea me. Sper ca te-am ajutat! BafTa:*