Se poate sa exista si posibilitatea de a fi insarcinata dar fara a se putea aprecia si in ce masura. Insa presupusa sarcina este pur si simplu doar ''ipotetica'', sarcina care in cazul in care exista, NU s-a format in urma ultimelor contacte sexuale intretinute dupa data de 22 Iunie. Testul de sarcina pe baza urinei pentru a avea rezultatul corect, va putea fi efectuat dupa data de 14 Iulie. Multa sanatate!
Merg luni la un set de analize beta hcG ce zici e ok?
Ar fi lipsit de sens sa dai in mod inutil niste bani pentru a fi efectuata o analiza beta-hCG al carui rezultat sa fie doar in proportie de cca. 80% vadid, valabil, fiindca a fost efectuata cu 2-3 zile mai devreme de momentul optim de a fi efectuat. Pentru ca rezultatul testului de sarcina sa fie in mod sigur corect, adica in proportie de peste 98%, testarea trebuie sa fie efectuata numai dupa trecerea a minim 11-12 zile fata de ultimul contact sexual neprotejat. Astfel ca este indicat ca testarea sa fie facuta dupa data de 5-6 Iulie. Multa sanatate!
Adica din 10 mai nu ai mai avut menstruatie?
Cred ca e cazu de dus la doctor, deja vorbim de 20 zile intarziere.
Posibil sa fi si graviduta
Eu înțeleg dar nu am facut sex din aprilie pana luna asta pe 22-23-24 asa cum am specificat si sus pentru ca sotul meu este plecat.
"Plecat"
Nebunule/o si tu in 2000. daca am pus 99 asta nu înseamnă ca sunt nascuta in 99 nu te-ai gandit la asta? Si daca as avea asta ar insemna ca am 19 ani si avand in vedere ca sunt plodoaice care fac copii de la 15-16 ani nu ar trebui sa te consumi asa tare sa mi atragi atentia doar pentru am un username care contine "99" te am pupat
Mă pupi la pudeluș!
Fata in fata nu cred ca ai mai avea tupeul asta de om jegos. Hai sictir da-te dreac'
Ba da, am tupeu cu oricine, pitipoanco
Lumineaza-ne ziua si da-ti foc labarule.
Sunt fata
Cu atat mai bine
Bananacantareata87 întreabă: