Un lucru este absolut sigur. Intre voi 2 NU exista nici macar o simpla stare de compatibilitate comportamentala iar in privinta convingerile nici pe atat. Va trebui sa te obisnuiesti ca voi 2 NU puteti deveni un cuplu stabil si permanent, ''pe viata'' atat din cauza convingerilor tale cat mai ales din cauza geloziei tale. Incearca sa-ti gasesti o fata mai ''prostuta'' care sa fie si ''docila'' Multa sanatate!
Ne intelegeam chiar bine de cand incepusem sa vorbim din nou sigelozia pentru mine nu mai e o prpblema. Mi-am depasit problema asta!
E genul de persoană care o iubeşti orice ţi-ar face, pentru tine asta reprezintă ea, e grav de tot.
Tu nu mai ai orgoliu, tu nu mai puteai să adaugi ceva în discuţie că făceai cum zice ea.
Frate, nu merită, nu te mai obosii cu ea, e capitol încheiat de când a început să te jignească s-a dus tot respectul dintre voi.
Uit-o, nu-i mai da mesaj, vezi-ţi de drumul tău, astfel de persoane nu merită.
Nu e asa. Da, am fost bun cu ea, si mereu cand ne certam o cautam eu pentru ca stiam ca ea nu o sa o faca. Nu as trece peste orice. Eu de felul meu nu tin ura pe nimeni, nu pot. Asa sunt eu. Dar daca era vorba de inselat sau altceva, crede-ma ca o dadeam dracu demutl
Am uitat sa mentionez faptul ca ea a zis ultima oara ca vrea sa cunoasca persoane noi si asa mai deoarte si ca vorbea cu mine si inbratisarile si sarutatu, erau o obisnuinta, si ca vorbea cu mine doar ca nu avea cu cine cica si multe alte prosti. V-am zis. E genu de femeie cu care nu poti diacuta.