anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci as vrea sa stiu daca m-am combinat cu o fata de 3-4 zile si ea niciodata la sfarsitul conversatiei nu zice nici o data un te iubesc te pup sau ceva e ceva de rau in asta.adica nu ma place asa mult.am avut o realtie pana acum si fata cu care am fost de multe ori tot zicea lucruri de genu si asa mi se pare normal(poate asa sunt obisnuit) si pe fata asta am cunoscuto prin intermediul unei prietena de a unei vecine de-a mea si ea e complexata ca ea are 1.54 si eu 1.65 si de aia ea o zis ca daca as vedea nu miar place de ea si i-a zis ca nu e adevarat si atunci o zis ok sper ca sunt pitica si de aia tot timpul cand ii propun sa ne intalnim ea zice ca nu vrea sa vina prin zona asta ca nu vrea sa vina singura tot gaseste cate o scuza ieri am incercat sa vb cu ea de asta si o zis lasa o sa ne vedem noi si dupa aia o inceput o converstie despre ce sa r intampla daca sar opri pamantul adica vreau sa spun ca schimba subiectul evita sa vb despre asta. I-am zis aseara te pup si o zis woai si eua vb cu ea la telefon aseara am vb de 2 ori cu ea la tel. Ce sa ii zic in caz ca tot e complexata de chestia cu intaltimea i-am zis ca pentru mine nu conteza foarte mult aspectul fizic si e de rau ca nu zice niciodata te iubesc si din astea. da de cautat am vazut ca ma cauta pe mass tot timpul ma cauta.Eu am 13 ani si ea la fel va rog nu incepeti cu chestii de genu esti prea mic sau ceva vreau o solutie va rog eu frumos.Si eu fac 14 in septembrie. Vreau sa imi raspuneti fix la intreabre.Pe scurt daca nu zici niciodata te iubesc sau ceva e de rau si ce sa ii zic pentru ca cred ca nu vrea sa ne intalnim din cauza inaltimii ii e rusine ea mai zis ca nu da tot nu vrea sa ne vedem tot evita si cred ca tot asta e problema ce sa ii zic?

14 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Prietenea mea mi-a spus că mă iubeşte după vreo 4-5 luni şi tu vrei să te iubească după 3-4 zile?laughing
Dacă 90 vine de la anul naşterii tale, îmi faci generaţia de râs, zău!

| shtephie a răspuns:

Motivul ei nu este unul intemeiat -inaltimeawinking Nu te place.

| Emeraude a răspuns:

Sunteti prea mici ca sa intelegeti iubirea in sine, orice mi-ai replica. '
In plus, ti-as recomanda sa studiezi cu atentie gramatica limbii romane, la varsta ta e mult mai important sa-ti corectezi modul in care te exprimi, poate astfel vei reusi sa cuceresti candva "adevarate" fete.
Revenind la subiect, fiecare se exteriorizeaza cum vrea, unii mai mult, altii mai putin.

| lays a răspuns:

Frate sunteti de 4 zile impreuna.ma faci sa rad. unii nu zic o viata si tu vrei sa-ti zica dupa atata timplaughing))?

| pengu a răspuns:

Buna eddy.
te rog data viitoare scrie si tu propozitii mai scurte (mi se parea ca citeam ceea ce ar fi spus cineva care uita sa mai respire) tongue
anyway, nu e un lucru chiar asa grav, pentru ca sunteti de foooarte putin timp impreuna si probabil ca nu e inca obisnuita cu relatia, ma rog. dar daca nu vrea sa va vedeti de ce nu ii faci o surpriza cu prietena vecinei? tongue
si apoi, de unde stii ca nu te place, daca nici nu te-a vazut?
baftahappy

| ßέßέ a răspuns:

Nu`mi spune dupa 3-4 zile ca tu o iubesti, ca nu cred asta in veci. Iti place de ea, exista o atractie ...si alte chestii dar nu iubire. Daca fata nu simte, normal ca nu iti spune ca te iubeste.

| abcdefg a răspuns:

Nu se poate ca o persoana sa te iubeasca in 3-4 zile.Asteapta,si fa-o tu sa te iubeasca mai repede.

| sylvie a răspuns:

Daca nu zici niciodata te iubesc in 3-4 ani de relatie Da, e o problema; dar dupa 3-4 zile de cand o cunosti, ai vrea sa iti jure ca tu esti alesul ei si nu va veti desparti niciodata?
Ai rabdare, au trecut doar cateva zile si in plus ai zis ca nici macar nu ai vazut-o fata-n fata. Crezi ca iubesti pe cineva dupa 3 zile de vorbit de internet? Fata doar e sincera si nu face declaratii degeaba.

| RossSaid a răspuns:

Nui nimic daca nu zice. adica sunteti doar la inceput...
Fai multe copmplimente.

| Deea :x a răspuns:

Voi nu stiti ce e iubirea. ceva de genu` mi s-a intamplat si mie o data, cand aveam vreo 14 ani, si am fost cu cineva de 16 straight face si tot asa dupa 3-4 zile imi zicea "te iubesc" si eu nu puteam sa-i raspund, pentru ca gandeam matur. si nici nu v-ati vazut din cate am inteles. mai asteapta...

| mimiwewem a răspuns:

Daca nu iti zice inseamna ca nu te place! da-ii ''papuci'' asta nu este relatie sa nu va intalniti...cum ar fi sunteti asa: practic nu teoretic da!
apropo inaltimea niciodata nu conteaza!
bafta si ai grija ce faci cu fitoasa aceea!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Din cate raspunsuri am vazut aici mi-am dat seama ca e un site de ***** o sa renunt la el poate voi gasi si eu unul mai bunsadDaca baiatul a zis ca nu vrea sa auda cai prea mic voi de ce ii spuneti asta din nouthinking Chiar nu va inteleg deloc iubirea poate fi si dupa o ora chiar 10 min, iar chestia ca iubirea renaste pai poate fi o gluma dea voastra primul si primul este sentimentul cand o/il placi pe baiatul/fata iar apoi daca au trecut cred de etapa asta e si normal ca imediat sa apara iubireastraight faceDin cate miai spus u Edy cred ca acea fata este foarte timida sau ii este rusione ne inaltimea ei.incearca sa o convingi ca acest lucru nu conteazawinkingBafta aceasta a fost ultimul raspuns care l-am dat site-ului TPU si acestui baiat pa pawave

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Stai linistit...eu am spus un "te iubesc" la mai bine de 3-4 lunilaughing. atunci simti ceva...nu la 3-4 zilehappy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Asa pot sa-ti spus ca si eu ac tot ca si pret ta pentru ca eu nu stiu daca iubesc un baiat sau doar ma atrage ceva la el dar el tot imi face aprop m-a intreb daca vreau sa fiu cu el si nu i-am dat un rasp si la mine e diferenta aceasta de inaltime eu am u 60 si el cred ca peste 1. 70 dar nu stiu pot sa-ti spus ca ea nu e sicgura daca o iubesti unele fete nu au incredere in cuvintele spuse de un baiat asa ca dovedeste-i ca o iub nu spune-i