| Happyness a întrebat:

DEci ascultati va rog melodia si vedeti pozele http://www.youtube.com/watch?v=SXdRf49o5Vc asa ca bagativa mintile in cap si lasati sexul neprotejat si lasati avorturile,,,

Răspuns Câştigător
| zoricuta a răspuns:

Nu am putut viziona pana la sfarsit, pur si simplu m-au podidit lacrimile. Cum poti sa faci asa ceva? Este revoltator. Merita sa arda in focul cel mai mare. Am 2 copii si in fiecare zi multumesc lui Dumnezeu ca mi i-a dat, si nu concep ca o fiinta umana sa ia viata unui copil neajutorat. Daca as putea as trimite aceta adresa tuturor celor care au facut avort sa vada ce suflet au. Am ramas cu o amaraciune in suflet care cu greu imi va disparea. Ce cruzime. Acum ma duc sa ma pun in pat langa scumpii mei copilasi si o sa=i sarut si sper ca voi reusi sa imi scot din minte acele imagini cutremuratoare. Bravo lilstar, ma bucur ca se mai gaseste cate cineva sa le dea peste nas domnisoarelor de 13-18 ani care cred ca cel mai importatnt lucru in lume e sa faci sex. oare au vazut videoclipul?
Daca ai putea sa dai link-ul la fiecare postare de genul " am facut-o pentru ca vroiam sa vad cum e" si altele mai idioate.
un copil e o minune, deci nu va jucti cu asa ceva. Abia acum am reusit sa ma opresc din plans.As afisa la toate cabinetele unde se fac avorturi aceste imagini sa vada ce fac cu o fiinta neajutorata.

3 răspunsuri:
| Happyness explică:

Da chiar impresionant si video`ul care l`ai postat lilstar

| deniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii a răspuns:

Este atat de :O WAW! sad
decii, pur si simplu numai am cuvite straight face
cum sa faci asa ceva? straight face
oamenii chiar numai gandesc!
lumea a inebunit cu totul, s-a intors de capul in jos rau de tot straight face