| amalia_4709 a întrebat:

Deci.aseara am fost la disco cu niste prtongue
si acolo era un baiat pe care eu pusesem ochii mai demult.am dansat aman2 ceva timp apoi el s-a pus pa scau zicand ca ii este raustraight face era un scaun inalt apoi cand m-am apropiat de el m-a cuprins cu bratelelove struck si am stat acolo ceva timp imbratisatilove struck apoi a plecatstraight face in seara asta nu ma voi mai duce ca nu am cu cinestraight facedar ma voi duce sambata viitoaresigh ce as putea sa fac pentru a ajunge sa fiu cu el?happy funda va rog. cele mai bune sfaturi. puneti va in situatia mea:-

Răspuns Câştigător
| Crys_4835 a răspuns:

Buna Amalia!:* daca tea imbratisat inseamna ca tine la tine! si cand va mai intalniti stai mai mult cu el si tinel de mana sau de brat si uitete in ochii lui adanc o sa se topeasca!happy si cerei id-u de mess si intreaba-l cat la % te place si chestii dinn astea si dupa fa-ti curaj si intrebare daca vrea sa fie cu tine!happy si gata

4 răspunsuri:
| Cypronge a răspuns:

Pai cea mai simpla solutie ar fi sa ii faci rost de adresa de mess sau preferabil de numarul de telefon, si il suni sub un pretext cum ca ai avea nevoie de putin ajutor, ai nevoie de un sfat sau ceva similar iar dupa ce te intalnesti cu el vb si aduci vb despre clubul respectiv, si vezi unde ajungi de acolo

| Oana14_6751 a răspuns:

Faptul ca tea imbratisat inseamna ca tine la tine spune-i ca nah ii plci ca iti este simpatik si intreaba-l si uh la randul tau daca lui ii esti simpatica.
Si dai de Intel ca vrei sa fii cu el bate apropouri sau asa ceva dar sa nul intrebi uh daca vrea sa fie cu tine sau daca vrei poti sal intrebi dar cel mai este sai lasi senzatia lui ca a facut primul pas pentru relatia voastra
Sper ca ti-am fost de jutor:*:*. Baftawinking

| AnA19MaRiA a răspuns:

Unde ai fost la disco?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa i te daruiesti mult si adanc