| amalia_4709 a întrebat:

Deci.aseara am fost la disco cu niste pr

si acolo era un baiat pe care eu pusesem ochii mai demult.am dansat aman2 ceva timp apoi el s-a pus pa scaun zicand ca ii este rau era un scaun inalt apoi cand m-am apropiat de el m-a cuprins cu bratele si am stat acolo ceva timp imbratisati apoi a plecat face in seara asta nu ma voi mai duce ca nu am cu cine dar ma voi duce sambata viitoare ce as putea sa fac pentru a ajunge sa fiu cu el? funda va rog. cele mai bune sfaturi. puneti va in situatia mea:-

6 răspunsuri:
| Andra974 a răspuns:

Fa cunostiinta cu el, date la el... si dupa un timp el va face primul pas daca chiar te place:* bafta

| StillHuman a răspuns:

Poti incepe prin a scrie cu punct si virgula.

| bebelushabb a răspuns:

Deci e o conjunctie conclusiva. Nici o propozitie nu poate incepe cu "deci". don't offence dar e urat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca ar fi mai bine sa lasi lucrurile sa vina de la sine. Se vede ca si el ar avea putina sau putin mai multa smpatie fata de tine. Insa poti cocheta cu el incat sa isi dea seama ca il placi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca te mai vezi cu el si te ia in brate si mai e si dragut ati putea sa sarutatzi pe moment sa vezi ce zice...parerea mea

| tania_9007 a răspuns:

Incearca sa intri in vorba cu el cand il mai vezi si sa aflii mai multe despre el.