Draga vivi sa stii ca m-a impresionat povestea ta foarte mult si faptulca ai trecut printr-o experienta nu prea placuta.
Dar nu vreau sa-ti zic din rautate nu te mai impaca cu el fa ce crezi ca iti zice inimata.
Parerea mea e sa nu mai te impaci cu el pentru ca ti-a facut prea multe si nu merita sa iti strici tu tinerete pentru unu ca el.Ramaneti amici si gata
El te incearca iar ca sa il ierti si dupa aceea iar da de alta, intotdeauna sa stii de la mine un baiat ce te inseala o data o faci si a2 si a 3 si a4 ora si tot asa.
Uita-l chiar daca te doare nu ai ce sa faci toti trecem prin asa ceva stiu ca nu-i usor ca si eu am trecut poate prin prea multe si am rezistat si am 24 de ani dar tu esti inca in floarea vieti.
El ti-a gasit punctul tu slaba si asa te ataca si stie ca il ierti. Sper ca nu am fost prea aspra cu tine dar asta e adevaru.
Succes pe viitor capu sus ca esti tanara si frumosa pupic
Nu trebuie sa citesc si alte intrebari postate de tine ca sa iti spun acelasi lucru: Lasa-l ca e un prost care profita!
Atata timp cat a scuipat tu nu ai de ce sa lingi.
Invata ca unii oameni nu merita nimic atata timp cat ei au considerat inainte ca suntem un zero pentru ei.
Evita-l!
Poate ca s-a certat cu aceea fata si de aia a venit l tine daca nu e una e alta si tot asa.ce a fost a fost dar acum s-a terminat. bucurate de viata stai cu priteni tai si incearca sa iti gasesti alt baiat(de data asta alege-l mai bine) care sa te faca sa te simti bine.
Spune`i foarte clar ca te-a ranit si ca si-a batut joc cum a vrut el.Sa nu cumva sa aiba impresia ca si-a gasit proasta care sa-l primeasca mereu inapoi si sa-l ierte.Cu toate ca a avut atatea aventuri,s`a intors intr-un singur loc,unde`i era cel mai bine : la fata care`i accepta orice si la care stie ca`i merg toate minciunile si toate vrajelile.
Esti mult mai buna de atat, nu crezi? Merita? Peste ceva timp garantez ca ai sa-l scuipi [metaforic vorbind] atunci cand ai sa-ti amintesti de el.Un singur motiv ai pentru care sa-i multumesti : ca te-a facut sa te descoperi pe tine insati ce fata calumea esti in comparatie cu altii, cat de puternica esti.Pana la urma toate au un rost in lumea asta, nimic nu e la intamplare.Asta sa mai vina la tine cand o sa aiba ceva in capu` ala.Pana atunci sa se distreze, ca tot lui nu`i va fi bine peste ceva timp.
Eu zic ca cel mai bine ar fi sa te indepartezi odata de persoana asta ca nu merita iubirea ta si dragostea care i`o porti.El e un baiat care a cautat altceva chiar daca iti era aproape in momentele tale grele.A fost. Dar acum nu mai e deci tot "frumosul" a trecut. Acum ar trebui sa treci peste si sa nu mai fi asa sensibila.El iti vede sensibilitatea si el profita de asta ca tu il intelegi si mai ti la el. Aratate indiferenta chiar daca te doare. Sper ca te-am ajutat daca mai vrei sfaturi trimite`mi un mesaj si iti las id`ul meu te-am pupat:*