| Kame12 a întrebat:

Deci aseara in jur de ora 23:00 am facut sex cu prietena mea. Eu am 16, ea 15, va rog nu ne judecati. Si am facut protejat, dar in momentul ejacularii tin sa precizez ca eu mi-am scos penisul din ea si am ejaculat pe abdomenul meu (prezervativul era rupt). Sunt sanse sa ramana insarcinata? Sa ii cumpar pilula de a 2-a zi?

Răspuns Câştigător
| anonim16121 a răspuns:

Nu exista șanse sa rămână frate, ia-ți durex sau du-te la farnacie, stie aia ce "căciulă" să-ți dea pentru balaurul tău, măsoară-te de jur împrejurul penisului(în mm), împarți la doi dupa aia scazi 5-10mm si aia e marimea ta la balaur, cand te duci la supermarket sau la farmacie să-ți iei prezervative te uiți la mărime, aproape toate au in jur de 52mm, poti sa incerci sa vezi care îți vine cel mai bine, bafta man!

| Kame12 explică (pentru anonim16121):

Multumesc omule. Chiar eram speriat.

| anonim16121 a răspuns (pentru Kame12):

Cu plăcere, eu îți recomand să te mai informezi despre reproducere, sperma trebuia să ajungă în vaginul ei(înăuntru) și să fie ea în perioada fertilă, daca nu ești sigur cumpără un test de sarcină și zii să îl facă, parcă după 7 zile de la actul sexual se face acel test dar eu îți recomand a 9 a sau a 10 a zi ca sa fii sigur că e corect, baftă!

11 răspunsuri:
| GdX a răspuns:

Stai linistit ca nu a ramas insarcinata. Data viitoare cumpara prezervative in termenul de valabilitate.

| Kame12 explică (pentru GdX):

Chiar ieri am cumparat prezervativele si erau si cica "Extra Safe". Multumesc de sfat.

| Emilian65 a răspuns:

Nu.

| anonim16121 a răspuns:

Wa ****, ieși in morții si răniții mă-tii de pe TPU ca s-ar putea sa-ti mai fac un fratior cu m*-ta, ești un copil frustrat si *** in cur sau un comunist masturbator in serielaughing)))

| anonim16121 a răspuns:

Ai luat la moie și ești supărată?laughing) vezeti de treaba ta poate iei moie și de la minelaughing) mai suge o ceapa și tulaughing

| anonim16121 a răspuns:

Eu nu iau scuze, eu daulaughing)) tovarășu' are 16 ani ca și mine, de ce sa nu-l susțin? Ești tu hate pe aici și gata?laughing))

| Anonim2314S a răspuns:

Eu zic ca ar fi mai bine sa ii cumperi pilula ca sa stati linistiti happy

| GdX a răspuns (pentru Anonim2314S):

A ejaculat afara si tu il pui sa ii dea o bomba chimica unei fete de 15 ani? Bravo, felicitari.

| Anonim2314S a răspuns (pentru GdX):

El a spus ca prezervativul era rupt