E greu de spus.Noi fetele, in special cand suntem la o varsta frageda, cautam mereu aprecierea celorlati si cand vedem un tip care ne admira parca ne hranim cu privirea acestuia,, ajunge un fel de obisnuinta-indiferenta si se transforma in ceva(intrebari: oare de ce nu se mai uita la mine? arat mai rau azi? sau a gasit o alta tipa mai frumoasa?) in momentul in care nu mai capatam atentia respectivului.Este foarte posibil sa te privesca doar pentru ca a observat ca o placi (ca o privesti mereu => o placi) insa la fel de posibil este sa te priveasca pentru ca intr-adevar o interesezi.
Ce pot spune cu siguranta este ca nu il place pe prietenul tau. Daca il placea radea cu mare pofta si la cele mai proaste glume ale lui.
Poate tipa (y) e bisexuala, nu stiu zic si eu. O avea atractii mai mari la tine decat la prietenul tau. Incercati un "menage a troi" sau cum se scrie
Treci la actiune. Baga-te in seama. Vorbeste-i ceva, treci de categoria privitului. Asa iti vei da seama daca te place si ea sau doar comenteaza cate ceva despre voi. Fetele in general (ca si mine ) barfesc, asa e si in cazul vostru, sau nu. Nu ai de unde sa stii pana nu comunicati. Succes.
Pai. cel mai bine. e sa incepeti sa vorbiti. daca tu o placi. cere'i sa va intalniti...succes:*
Da... fata y te place.
E clar.
Si cand erau amandoua si vorbeau se uita si cealalta la tine pentru ca de fapt ele vorbeau despre tine. sigur y i-o fi spus celeilalte "Asa-i ca-i dragut?"
TPU BAIATU ASTA. Posturi din orice prostie.Am vazut asta si la mine. E vb de o fata la care m-am uitat o data putin isistent doar asa nu ca as fii placuto, si dupa aia a inceput sa le spuna prietenelor "Omg Lucian ma place, uite cum se uita la mine. E mort dupa mine.>))(Sau ceva de genu) Omg, si cand mia povestit o prietena de asta m-am dus frumos la ea si i-am spus ca nu o plac. Ce zi tare a fost aia. Faza e ca din atata lucru nu poti stii. Dar daca pe tine te intereseaza fata poti incepe sa o bagi in seama si sa aflii sigur daca ea e interesata de tine.