| adina_6125 a întrebat:

Deci asts e my story: http://www.TPU.ro/......e-va-spun/ scuze pentru greseli...am o prietena care a vorbit cu el si el i-a zis ca nu ma place dar toata lumea crede ca se da la mine si faze din astea si eu cred la fel. ia mai zis si ca e supy pe mine pentru ca puneam o fata sa ii zica sa ma bage in lista si i-am zis la prietena mea sa ii spun ca faceam chestile aste doar pentru ca tin f mult la el si vroiam sa vb cu el. ea i-a zis ca mie imi place de el si a zis ca nu-i pasa.in aceiasi zi eu am iesit afara cu my best friend si era si el cu inca 3 baieti si am fost foarte surprinsa ca nu a zis la nimeni ca mie imi place de el. daca zicea incepeau aia sa ma ia peste picior... oare nu le-a zis pentru ca tine si el la mine si nu vroia sa ma raneasca si mai tare? oare zicea ca nu ma place pentru ca ii e rusine sa recunoasca ca si el tine la mine? dau fundita:*pls help me:o3:*

2 răspunsuri:
| adina_6125 explică:

... ia mai zis la prietena mea ca poate o sa ma ierte cu timpul si o sa ma bage inapoi in lista dar acum e prea supy pe mine:-|

| Adi_7181 a răspuns:

Daca a spus ca nu te place inseamna ca asa este si nu a spus la nimeni din doua motive 1 ori vrea sa te santajeze 2 vrea sa te faca de ras atunci cand il enervezi.