| crazzylol a întrebat:

Deci, atentiune, am o problema care necesita maximum de atentie. Eu am o relatie de vreo 5 luni, ce e drept la distanta, pana la el, cu autobuzul fac o ora si un sfert, si ne vedem destul de rar, din moment ce programul nu imi permite. Si de la o vreme el e tot mai gelos, deci nervii mei sunt intinsi la maxim in fiecare zi, si imi place de un baiat ce e drept, am o atractie imensa catre el. Uneori imi e scarba de relatia mea si de toate pretentiile pe care el le are de la mine. Nu stiu, poate nu sunt eu pregatita pentru o relatie de lunga durata? O sa imi para rau? O sa imi lipseasca, o sa ma doara? Tin si eu oarecum la el, dar au devenit destul de dese momentele in care imi vine sa renunt. Vreun sfat si pentru mine? Ce sa fac?

3 răspunsuri:
| stef87 a răspuns:

Cel mai bine tu stii daca ti se potriveste acea persoana! Eu nu stiu cum l-ai cunoscut, de cand, ce iti place la el si ce situatii aveti (unde va veti muta impreuna). O perioada poate merge relatia la distanta, dar cand vine vorba de ceva de durata, trebuie trasa linia si facute niste calcule, nu se poate sta la distanta.
Mi-e greu sa-i inteleg pe cei care se angajeaza in relatii serioase de la bun inceput fara sa se cunoasca cu adevarat (obiceiuri, pretentii, taboo-uri). Se mint constant ca accepta anumite lucruri de dragul acelui angajament facut la inceput

| NiKoLeT a răspuns:

Intr-o iubire la dinstanta toti patru sunt fericiti. Consider ca relatiile la distanta sunt mistuitoare. Si tu daca simti ca nu-l mai vrei lasa-l, dar faptul ca el e foarte gelos nu e chiar cel mai bun lucru. Fa o lista cu lucrurile ce te atrag la el si cu cele ce te atrag la celalalt baiat. Fa comparatie intre modurile in care ambii se comporta, eu cred ca daca a inceput sa-ti placa altul nu mai este vorba de prea multa dragoste, sau pursisimplu esti prea obosita sa-i induri mofturile. Pune-ti intrebarea,, ce ma face inca sa mai fiu cu el?" Analizeaza-ti mai intii sentimentele foarte bine, ca mai apoi sa nu-ti para rau.

| rubitaaaforever a răspuns:

Buna, am citit cu atentie problema ta si sfatul meu e urmatorul: Daca intr-adevar tii la actualul tau iubit, distanta nu ar fi problema, insa gelozia lui da. Gelozia lui reflecta lipsa de incredere care o are fata de tine si asta probabil te face sa iti indrepti atentia spre celalalt baiat. Poate ar fi cazul sa luati o pauza. Sa te gandesti bine ce vrei si dupa daca vezi ca ti-e dor de el te intorci la el. Asta e sfatul meu sper sa iti fie de folos. Succes :*