anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci
azi am avut ceva activitate cu scoala mea impreuna cu alte scolii din judet si din localitatile invecinate si anume targul firmelor de exerciutiu, si acolo un coleg de scoala pe care il stiam doar din vedere nu vb nu nimic in timp ce se facea "tranzactii" intre firme el se plimba pe la standuri si a venit si la bine la birou si at eram singura si m-a intrebat " da uh nu vinzi nimic?" si i-am zis ca is la informatii si i-am aratat foaie pe care sria standul de informatii si at o zimbi si se uita la mine si zambea... dupa vreo jumate de ora ceva de genu' impartea pliante cred, si cand m-a vazut o vrut sa vina sper "standu" la care eram si shio amintit ca is la informatiilaughing si ca nu are rost sa-mi dea pliant. si se uita la mine si zambea si mi-o tras cu ochiu ...la sf dupa ce o plecat apr toti eram la birou cu colegamea si trebuia sa aranjam ceva foi si la a venit la birou unde eram eu cu ink ceva coleg si o intrebat dc mai avem si dc mai putem, si eu eram destul de nervoasa ca nu-mi ieseau unele chestii i-am rasp. cu nervozitate ca sa zic asa... dar am terminat repede numai ca at nu l-am mai vazut. in fine si aici vine intrebarea. mie imi place de acest tip, dar nu stiu ce sanse am adica mna cand il vad pe coridorul scolii sau ceva de genu nu stiu ce sa-i ziclaughing
ceva ideei? sau ce ati face in locu meu. ca sa incepeti totusi sa vb calumea nu numa asa...
si rautatile sa le tineti acasa ca nu am nevoie de asa ceva

3 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Draga mea, eu zic sa ai rabdare putin.Se pare ca ii placi,el si-a aratat interesul pentru tine. Daca il interesezi intr-adevar,va continua, tu nu trebuie sa faci mare lucru, eventual sa-i zambesti cand il vezi.Afla de la colege de-ale lui ce fel de baiat e, daca are prietena etc si asteapta.Nu te da in spectacol,oferindu-te singura, de unde stii ca nu era doar politicos? Lasa-l pe el sa vina iar la tine.Tu decizi, oricum.Mult noroc!

| TitiDrLove a răspuns:

Da.poate inveti sa scrii si sa te exprimi cum trebuie. eu nu am inteles aproape nimic thinking

| BeYourOwnMaster a răspuns:

Poi cred ca ar trebui sa vorbesti la scoala cu el...sa fie ceva in genul.te intalnesti cu el asa brusc, dai peste el sau.chestii din astea care sa ii capteze atentia asupra ta, sa te observe.Sau pur si simplu,daca ai macar putin curaj,cand il vezi,cand treci pe langa el,in intrebi ce mai face,cum ii mai merge. Daca nu faci chestia asta,daca nu capeti macar putin curaj si nu incerci macar sa vb ca el, o sa iti para foarte rau pe viitor, gandindu-te ca nici macar nu ai incercat.Baftaa:*