| andreiyy12 a întrebat:

Deci azi am fost in parca cu o fata happy si ne-am sarutat o stat in bratele mele chestii gen... si am avut erectie ca la toti baietii credeti ca e stanjenitor cand baietii au erectii? cand se saruta cu o fata? vreau pareri de la fete. si ce fac ele cand se intampla accest lucru ce cred ele happy

Răspuns Câştigător
| IREros a răspuns:

Eu am 25 de ani, si inca am aproape de fiecare data cand ies cu ea, uneori si pentru simplul fapt ca o tin de mana. Nu stiu daca e normal sau nu, insa nu dau prea mare atentiebig grin Si nici ea nu este afectata cauza asta, de multe ori rade si glumestebig grin uneori chiar ajungem mai departe (daca intelegi). Fi fericit ca esti viriltongue

10 răspunsuri:
| Alexandru0007 a răspuns:

Nu e stanjenitor, si ele se excita da nu vezi uhappy

| wolder a răspuns:

Neah. Cel putin pe mine NU ma deranjeaza.
Atata timp cat e normal de ce ne-ar deranja?
nu stiu. asa gandesc eu
In plus. in momentele profunde de dragoste si noi fetele ne mai udam uneoriblushing

| Azµre a răspuns:

Nu, e complet normal!

| andreiyy12 explică (pentru Azµre):

Stiu ma ca e complet normal laughing dar fetele ce zic? laughing

| Felys a răspuns:

Ideal ar fi sa nu dea amploare acestui fapt, sa se faca ca nu pricep, asta ca sa nu va puna intr-o postura delicata

| july00 a răspuns:

Da.e stanjenitor laughing

| hhhapciuuu a răspuns:

Se intampla! dar mi se pare un lucru dragut happy simt ca ma iubeste si ca simte ceva pentru mine. laughing

| wrath007 a răspuns:

Este normal!

| abNb a răspuns:

Ti se pare stanjenitor, dar nu cred ca fetele o vor dramatiza chiar asa... cum au zis si altii/altele si fetele se mai uda uneori smug

| andreiyy12 explică:

Vreau raspunsuri mai happy cum sa zic happy din propria experienta dau funda happy