Cazurile cu dureri mari sunt f rare, stai linistita. Doar la femeile in virsta apare problema aceasta (dupa 26 de ani). Se zice ca la 36-38, iti e aproape imposibil sa o faci. Deci, cu cit esti mai tinara, cu atit mai usor iti va fi. Si depinde mult si de rabdarea lui si comunicarea dintre voi. Daca e intelegator, si tu ii spui cind apare durerea, iar el e rabdator si o lasa mai moale, adica intra mai incet, durerea va fi mica, insesizabila. Si mai e un truc: poti pune o perna sub fund, pentru ca penisul lui sa intre intr-un anumit unghi, care usureaza dezvirginarea. Dar uite ca am fost cit se poate de explicit!
Te doare oricum, depinde numai cat de tandru si rabdator e el cu tine in actul sexual!
Pai ori degetu ori ''chestia '' lui tot aia e. asa ca da`ti si tu seama si intelegeti o data pentru totdeauna ca doare putin la inceput pentru ca totusi se rupe hiemnul nu?
Nu e adevarat nici nu vreau sa repet ce ai scris.
Prima data doare putin primele 2-3 minute apoi incepe placerea o viata intreaga.
Ps: nu incurajez desfranarea doar explic ce mi-a spus iubita mea.
Pai bine doare doare... da e adv ca sa nu doara baga degetu? mie mi s parre scarbos