Ce te faci daca dupa cele 2 zile nu te mai baga in seama? mai intai vezi daca nu cumva a mai invitat si alte fete cand nu erau parintii acasa.sau ce te faci daca un vecin binevoitor va vede si le spune parintilor lui? esti sigura ca poti faca fata unui scandal in care sa fiti implicati voi doi, parintii lui si ai tai... ia mai bine stai tu conectata doua zile pe TPU, ca ne esti mai de folos
Sigur ca te place, dar nu stiu daca te placi in destul ca sa fiti impreuna, dar la sigur ca vrea sa te traga in patul lui
Parintii lui nu sunt acasa, dar ai tai unde sunt? Banuiesc ca ai 14ani, te-ar lasa sa te duci? Ei te cunosc cel mai bine, asa ca poti discuta cu mama ta! Daca ti se intampla ceva, ei trebuie sa stie de unde sa te ia, nu crezi?
mi se pare aiurea sa te cheme acasa la el dupa 2 zile ori vrea de la tine ceea ce crezi tu, ori... tipu` e direct
Eu sunt cu un baiat de 6 luni si m-am dus la el acasa, dar nu am stat 2 zile dude, ...si tu te duci cand nici nu prea il cunn si stay si 2 zile wtf... tu nai .parintii sau .nu stiu totusi 2 zile cu un tip.asa.cf daca vin parintii lui mai devreme?
Totusi sa te duci la el 2 zile e putin exagerat. Nu il cunosc pe baiatul respectiv, dar din cate cunosc eu, nu cred ca te cheama sa ii faci mancare...sau sa va jucati la pc, asta poate si singur... deci depinde de ce doresti tu
Un pisoi prinde un soricel
-miau, daca nu apareai muream de foame...
-chit, chit, ai castigat, dar indeplineste mi si mie o ultima dorinta
-care?
-lasa ma sa imi iau la revedere de la familie, am sase copii, mama, nevasta...
-bine; dar unde stai?
-acolo.si ii arata la cativa pasi de el o gaura de soareci
-hmm, hmm, bine, du te
si soricelulu tup,
dupa 1/2h, motanul, vede soricelul in gaura?
-pai ce faci? esti gata?
-pentru?
-pai...
-aaaa, sa ma mananci? cate nu promite soricelul pana ajunge la gaura...
Mda...multumesc pentru raspunsuri... mi se par folositoare...si nu mugurel 021978... n-am fost...si nici nu o sa ma duc
Eu cred ca te cheama sa-ti puna degetul pe nas stai fetit-o cumintica acasa ce minciuna le spui parintilor tai? poate mai ramai si insarcinata sa fie tacamul complet
Oricate`ar zice ei in stele ca nu`ti fac nimic si abureli d`astea tot acolo se ajunge saruturi, pipaieli si`n... :d in pat direct.
Parerea mea tea chieamt la el pentu a face sex nu pentu a va jucat pe calculator si cred ca ar fi mult mai bine sa nu te duci finca nu vrea dect sex daca ar fi vrut alceva nu tear fi invitat la el acasa ci la o tereasa sau undeva la munte sau prin orasi si astepta sa va com si apoi te aducea acasa la el dupa o vreme
Buna! Da-mi voie sa mi spun parerea, draga mea.Cu siguranta acasa la el nu te cheama sa faceti cartofi prajiti impreuna sau sa va uitati la filme( daca intelegi ce vreau sa spun). Cred ca exista doua variante: ori doreste sa se petreaca ceva mai mult intre voi si fiind singur acasa, profita de ocazie, ori si lui ii place foarte mult de tine dar poate este timid si faptul ca ramane singur acasa, poate sa constituie un prim pas catre tine iti doresc multa bafta si daca simti ca nu te merita, da-i pace!