| Lovelykat a întrebat:

Deci baiatul pe care l-am placut[si inca il plac], si-a batut mereu joc de mine.Aia cu luatul in brata, si chestiile cu"pisi sexy raw", au fost o acoperire, pentru a-i face temele(i le faceam sau i le dadeam sa le copie). Ma barfea pe la spate.Cand ii dadeam temele eram aia buna, ca in rest ma facea proasta(si sufeream). Acum cand vad ca ia alte fete in brate[ca sa le enerveze], ma doare inima.Asa mi-a facut si mie[numai ca sa ma enerveze, probabil]. Inainte multi colegii imi ziceau ca ma place[ca le spusese lor individual]. Acum are nevoie de mine cand il ajut, ca in rest parca nu exist.Am plans mult din cauza ca m-a folosit.Intrebarile mele sunt mele sunt:
1. Oare chiar m-a placut?
2.Cum sa-l fac sa-si dea seama ca ma ranit?
3.Cum pot sa-l uit?

Răspuns Câştigător
| Deeaaaaaaaaaaaa a răspuns:

thinking pai 1. un baiat care isi bate joc de tine si care se foloseste de tine clar nu te place. 2. eu zic sa il tratezi cu indiferenta pentru ca poate isi va da seama singur, pe parcurs, ca tu ai tinut la el si el si-a batut joc de inima ta.dar poate atunci cand isi va da seama va fi prea tarziu. 3. eu spun ca sa uiti o pers. la care ai tinut nu este atat de greu dar nici imposibil, cu timpul vei uita...chiar daca nu va fi deloc usor dar iti sp. sincer ca daca o sa il vezi ca se da la atatea si ca ce facea cu tine face si cu altele.nu o sa te mai intereseze si o sa uiti usor. succes

1 răspuns:
| superdorex a răspuns:

Incearca si treci peste acest episod, nu te merita sigur! Continua sa fii aceeasi fata superba si ignora-l! Ignoranta doare cel mai mult si cauta sa iti faci alt prieten sa vada cat de prost a fost! Multa bafta!