Nu-mi zi c-o crezi și tu că mă sinucid, mă filmez și o pun pe maică-mea să posteze pe site.
Nu prea cred nimic de pe site
e cam scoasa din filme povestea, dar poate exista si adevar in tot ce scrie acolo
Amandoi sunt VIRGINI, el ejaculează de 4 ori în ea iar partida în sine durează 2 ore. al naibii fantezii are tipa.
A dat banii pe pastile de potenta si nu i-au mai ramas decat de un prezervativ de la taraba
))))
Asta a fost genială
Ma straduiesc
Femeile sunt limba dupa sex numai ca nu vor sa recunoasca in ruptul capului desi limbajul corpului lor le da de gol de fiecare data
Draga Virginica Vaca Grasa,
lasa femeile sa faca ce vor .
Femeile sunt numai dupa sex. Vai de noi!
Dar eu nu le impiedic sa faca ce vor
Mie imi place sa fac dragoste, si ma simt foarte bine, ma simt cum te simti tu cand te masturbezi sau faci sex.
Daca reusesc sa aiba si orgasm pot sa se declare fericiti si ca senzatia este minunata chiar daca nu este de durata.
De unde știi tu că bărbaților le place să facă sex? Nu le place.
Femeile însă, adoră asta, se simt ca la biserică.
Tuturor le place sexul, de ce sa nu le placa, pana la urma e cea mai sustenabila forma de a aduce placere in organism. fetele destepte scot maxim din partener adica pana isi da el drumul pot avea 2-3 orgasme in mai multe pozitii ceea ce e 1-0 pentru el ca sa zic asa. De ce crezi ca a zis ala "make love not war!"
Mie imi place sa fac dragoste cu iubitul meu si ma simt foarte bine cad fac.
Iar daca ceva timp nu fac ma simt foarte stresata
Pai normal ca si femeilor le place sa faca sex, si se simt in lumea lor. Tin sa precizez ca exista femei carora nu le place sa practice sexul.
anonim_4396 întreabă: