WTF...Are you kidding me? Ignora-l Si pe langa asta, la 12 ani la asa ceva-i sta gandul? la s** si sa dezbrace fete? doamne fereste
Ok, nu vrei sa devii ca ele! Atunci pune piciorul in prag.nu trebuie sa vada ca ti-e frica de amenintarile lui gen ca "te lasa insarcinata". si serios, daca de la varsta asta bea, fumeaza si se drogheaza [ceea ce nu prea cred] pur si simplu din start spui NU la tot ce iti ofera. Nu trebuie sa crezi orice prostie de a lui.
~Nu te lasa usor pacalita de toti dobitocii`
Daca sa mai vorbesti cu el? NICI VORBA.Adu-ti aminte de ce ti-a facut la ora de sport si de amenintari...crezi ca merita?
Acum depinde de tine. dar, daca e sa accepti sa mai vorbesti cu el...cine stie cum ajungeti la alte faze[fortat banuiesc.asta in cazul in care nu esti genul bitchy] de o sa regreti toata viata...
Concluzie finala : Daca nu vrei sa ajungi ca acea fata, ignora toti baietii de genu.
Sper ca te-a ajutat la ceva teoria mea ). Good luck.
Din cate vad e cam smecheras Si vrea alte chestii. Nu cred ca e de tine. Mai bine nu te incurci decat sa iti fie mai greu mai tarziu.
Mda stiu senzatia ca am si eu parte de asa ceva
dar suntem mai mari
stiu ca asa fac toti in ziua de azi.si stiu ca ai inceput sa simti ceva pentru el si ca iti pare rau pentru cum se comporta da oricum iti place ca pune mana pe tine si alea nu? hai ca stiu da macar daca face asta asigura`te ca doar cu tine face chestiile astea si poate o sa te intrebe daca vrei sa stai cu el.si fii atenta, nu mai accepta asa din prima.Fii si tu mai hoata asa nu te oferii pe tava asa
si in plus sa nu te vada lumea asa ca pune mana pe tine si astea
doar cand sunteti voi doi
si ai grija cu el ca sa nu isi bata joc de tine.ca profita ca stie ca iti place
Daca e dala de se drogheaza eu as zice sa il lasi in pace daca se drogheaza la o varsta asa frageda adica sunteti mici de asa ceva nu stiu lasa in pace cu poate cand se drogheaza te si violeaza. oricum ai grija:*
Pai daca se dorgeaza. lol nu iti e clar? o va lua razna. va veti intelege bine catva timp si o sa vrea sex apoi daca nu accepti vei intra in belele daca accepti iar vei intra in belele deci. refuza categoric orice relatie cu acel tip.
Doamne Dumnezeule mare! Ce au ajuns sa faca copii in ziua de azi:se drogheaza la 12 ani, se gandesc la sex...pai daca astia mici au inceput sa se gandeasca la de-astea cei care sunt la liceu sau la facultate ce Doamne iarta-ma mai fac! Sfatul meu ar fi sa la spui parintilor tai si apoi dirigintei tale.Cu astfel de fenomene nu este deloc de gluma! Nu te lua dupa el si f important ASCULTA-TI PARINTII ca ei stiu ce-i mai bine pentru tine, cel putin la varsta ta
Depinde de caracter... daca este in continuare asa de nesimitit dai papucii dar daca vezi ca se comporta mai frumos cu tine mai dai o sansa(dupa mine orice om merita o sansa dar dupa cum mi-ai povestit...)
Wtf?
in clasa a 6`a a facut chestiile astea?
Mai copilasi, vedeti`va de scoala!
Poooi, fata
Fii atenta: Da-l dracul de copil prost Drogare? Pfoaa
Spune-i in fata sa te lase in pace ca ii dai una intre craci, e usor sa dai acolo si baietilor urasc asta Iti spun eu ca niste colege de-ale mele datea una la baieti in pu** cand le enerva si o ramas ala lat pe jos
Fii o fata tare :* Nu fii timida la asa un baiat tampit
NUU SIGUR! Mai ales daca nu vrei sa ajungi ca fata aia. Si. daca nu iti place de el. de ce ai face`o? Eu zic sa nu.dar.totusi este parerea ta. Fundit`Saa? :*.