anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci! Buna la totihappy. TPU m-am combinat ieri cu un baiat la un bar.eram cu prietenele si a aparut si el acololaughing mi-a desenat ceva pe mana si de acolo a inceput tot.imi zice ca m'a placut din prima clipa cand m-a vazut si chestiisigh si eu il plac ft mult dar m-a sunat fostul prieten si mi-a zis ca e un golan sa am grija cu elcrying mie nu mi se pare. el e foarte cunoscut si mai smecher decat smecherii dar nu are asta legatura cu sentimentelecrying... voi ce ziceti sa raman cu el? si inca ceva mi-a zis sa merg cu el si prietenele mele si prietenul unuia dintre ele la o discoteca la cativa km de mine k cauta el masina si ne aduce acasa...si chestii! mama ma lasa dar nu stiu ce sa facsigh plzzzz voi ce ziceti sa afc sa raman cu el sau nu si sa ma duc la disco cu el sau nucrying? P. S:el are 19 ani eu 15big grin vreau raspunsuriii! repede

Răspuns Câştigător
| serendipity8300 a răspuns:

Daca mergi impreuna cu prietenele dc nu? daca nu iesi acum sa te distrezi cand o sa faci asta la 40 de ani. si daca nu esti agatat acum prin baruri...cu toate k parca e un pic prea devreme. fostul e probabil gelos si stie ca o sa te piarda definitiv.

5 răspunsuri:
| ASIGURATORUL a răspuns:

Sa pleci cu cineva pe care abia l-ai cunoscut de cateva minute saucateva zile mi se pare ceva necurat.Mai ales daca spui si tu ca e putin mai smecheras; cu siguranta sentimentele nu se creeaza in cateva zile fata de o anumita persoana, deci prin urmare poate doreste altceva de la tine.Acum depinde ce iti doresti si tu, daca si tu il placi pe el puteti incerca sa pastrati legatura, dar treaba cu discoteca s-ar putea sa te dezamageasca, sa nu se intample altceva care sa te marcheze.La disco cu siguranta vei mai avea posibilitatea sa te duci si dupa ce il cunosti cat de cat, ca nu au intrat zilele in sac, iar daca insista foarte tare sa mergi acum cred ca are el un plan.Bafta!

| ShowTim3 a răspuns:

Ai grija ca smecherasii astia au pe perete linute, cum au puscariasi, da ei au liniute cu cate fete au dezvirginathee hee
PSbig grinaca fostul prieten era de incredere ar fi bine sa il asculti, sau doar e gelos.
Eu sincer nu m-as duce cu el in clubhee hee sunt sigur ca ti s-a acrit de "poate sa ti se intample ceva rau daca faci asta " da chiar se poate.
PS... De obicei chestia aia cu smecherasii nu stiu ce intelegi, daca arata bine sau are comportament calumea... nu stiu, dar din toti prieteni mei cei care sunt de genul asta de obicei te iubesc 10-30 minute, dupa adio ca s-au plictisit happy asa am avut un prieten, a fost cu una 2 luni i-a dat-o si a plecat dupa alta ca s-a plictisit.

| 0IoAnA0 a răspuns:

Eu zic sa te duci si daca se poarta ciudat(adica face cv ce tie nu-ti place) sa nu mai stai cu el. si chestia cu fostul... unii o fac din geloziehappy. baftahappy

| NOinformation a răspuns:

Singura eu iti recmand sa nu mergi.cu prieteni mai zic...dar ai grija la orice miscare dubioasa.dk prietenul tau a zis ca e cam golan.si ti-a si cerut sa mergeti la o discoteca eu iti zic sa ai mare grija.dar daca il iubesti de ce sa nu incerci si lucrui noi.ai mare grija la ce lucuri te aduce...nu te lasa dusa de valwinking distyractie placuta!

| patriccccia a răspuns:

Am o intrebare si eu pentru tine :d dar te rog sa nu te superi :d. L-ai placut de cand l-ai vazut adica a fost '' dragoste la prima vedere'' sau te-ai combinat cu el asa pentru ca erai si cu prietenele tale si sa te dai mare? Te combini cu oricine iti apare in cale? Eu zic sa nu mergi cu el la discoteca avand in vedere ca tu ai 15 ani iar el 19 iti dai seama ca ''e trecut prin viata '' si a mai avut iubite si ca peste catva timp iti va zice sa faceti si sex... asa ca eu zic sa stai cuminte acasa ca nu esti numai pe clasa a9a si sa vorbesti deschis cu mama ta ca mama e cea mai buna prietenawinking ai incredere in ce iti zic. Sa zicem ca poate te va certa mama ta si iti va interzice sa mai ai prieten sau asa dar crede-ma ca mai bine te cearta si plangi o saptamana sau o luna decat sa regreti toata viata ta. Am mai vazut cazuri de genu in care ori fata ori baiatu isi luau viata asa ca mai bine lasa-l cunoaste-l.ca poate chiar e un gonal. Dcaca era '' un baiat de casa'' nu venea asa la tine din prima de aici iti poti da seama ca '' e lucru slab '' si nu e de nasul tau. Bun sa zicem ca mergi cu el cu masina daca doamne fereste faceti accident? Atunci cine e de vina? Nu vei regreta toata viata? Eu ti-am dat sfatul meu sper macar sa incerci sa vorbesti cu mama ta. Mult succes :* si ai grija! Eu zic sa lasi baietii si sa te pui ''cu botul'' pe carte ca mai este putin ( 3 ani ) si vine baculwinking. Mult succes:*:*