PF! Cum poti sa mai fii cu acest individ?. Doamne! Lasa-l, nu te mai incurca cu d'astia. Gaseste unu de nasul tau. O sa-mi da-i dreptate, mai tarziu, daca acum nu! Bafta, te pwpic:* pa-paaa.
Buna :* Eu te sfatuiesc sa ai mare grija cu sentimentele tale si cu ceea ce gandesti. Cred ca tii mult la acest baiat, dar el nu prea te merita, sincer. A fost frumos din partea ta sa il ajuti la nevoie, dar el nu cred ca a perceput asta ca un ajutor si un lucru frumos din partea ta, ci mai degraba a profitat de tine in aceasta situatie.Tu trebuie sa stii ca nu esti unealta nimanui si nu meriti sa se profite asa de tine. Nici macar nu merita sa plangi pentru el. Este o vorba,, nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cel care merita nu te va face sa plangi niciodata''. Pentru binele tau, renunta la aceasta,, relatie'', nu se merita, nu pare un tip capabil de o relatie serioasa. In fond, ce a facut el pana acum: te-a cam golit de bani, te-a lasat balta in unele momente, te-a facut sa plangi si nici macar nu este in stare sa iti vorbeasca. Decizia este cu totul a ta, nici unul dintre noi nu are dreptul sa te influenteze, dar gandeste-te bine:merita cu adevrat iubirea ta si lacrimile tale? Take care Bafta!
Eu cred ca nici el nu stie ce vrea, daca ai zis ca zicea mai mereu ca te iubeste trebuie sa fie si un pic adevarat desi mi se pare ca a si profitat de tine cand iti cerea bani.ar trebui sa discuti cu el si sa il inttrebi daca mai tine la si daca mai puteti fii impreun ca sa stii la ce sa te asteptii ca sa nu suferii.eu atat iti pot spune sa faci pentru ca nu am trecut prin asa ceva inca. Sper ca te-am ajutat
Eu cred ca te iubeste, mult, si nu stie cum sa o arate. Poate ca vroia sa te faca geloasa, cat despre bani nu stiu ce sa zic...