| pysi a întrebat:

Deci ca sa intelegeti mai bine...Eu sunt de la MD, el e albanez.Ne-am cunoscut in Italy, 5 luni in urma.Acum locuim impreuna.3 saptamini in urma me-a cerut sa ma mut la el.La inceput nu am fost de acord, dupa care am acceptat.Motivul care m-a facut sa accept fiind distanta.Eram ft departe unul de celalalt.In accest fel ne vedeam doar 2 ori pe saptamana, nu mai mult. Ear ceea ce ma nelinisteste acum, sunt prietenile mele care au ramas acolo. Dintre care una din ele, e cea care ma cunoscut cu el.La inceput era totul bine, insa acum incearca sa ma indeparteze de ea.Imi spune mereu ca ea nu e pentru tine, nu vreau sa te vad vb cu ea. ea te va duce pe calea nedreapta. O persoana brava, cum esti tu, nu poate fi prietena cu una ca ea.Stiu ca nu e una dintre cele bune, pentru ca am mai auzit si de la altii, da... el are dreptate, dar fiecare gresim in viata asta! Nustiu ce sa spun, dar chiar tin la dinsa ca la o sora pe care n-am avut-o vreo data, ea e prima care afla ci mi se intimpla de fiecare data, desi ne cunoastem doar de 4 luni. Cea-si putea sa fac? imi dati si mie un sfat!? GRAZIE

3 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Nu prea stiu ce sa zic. In general, cand un barbat vrea ca iubita/sotia lui sa nu aiba prietene este pentru ca sa o poata manipula/controla mai bine. Poate ca are dreptate in privinta prieteniei tale cu acea fata, dar tu ai grija ca el sa nu te indeparteze de toata lumea, daca ar fi asa atunci nu poate urma decat ceva rau. Uite ca si sotia mea are tot felul de prietene, si cele care ii sunt cele mai apropiate sunt niste persoane false, care tot profita de ea, eu i-am spus asta dar am lasat-o sa faca ce crede ea, desi am avut amandoi de pierdut din pricina lor, dar nu i-am impus niciodata ce prietene sa aiba.

| clauss a răspuns:

Poate oi lua stupid, dar sunt sincer, sti ca albanezii nu au reputatie buna, sunt violentii cu femeile lor, casca ochii bine

| paramore a răspuns:

Daca el iti spune asa poate stie ceva ce tu nu stii
iti dai seama ca nu ar putea fi gelos pe o fata, nu? si la mine era tot km asa, pn mi-am dat seama cum e ea de faptoh go onpregowinking