Poti sa te prefaci ca nu il mai cunosti sau poti sa il abordezi cu prietenie gen "ah tu esti baiatul ala de atunci seara". fi relaxata si vezi si el ce are de zis. daca o sa zica el ca nu isi mai aminteste de tine. nu insista s-ar putea sa ii fie si lui rusine. sau cine stie o sa inceapa sa flirteze cu tine din nou. vezi cum se comporta el si in functie de asta ii dai si tu un raspuns pe masura.
Il ignori sau ignori subiectul asta si gata, rezolvi problema, nu e nevoie sa minti ca nu iti amintesti nimic
Nu il baga in seama, asteapta sa vezi cum o sa reactioneze el, e posibil sa fie in aceeasi situatie (nu uita ca el avea prietena, nu tu, deci la el e si mai complicat). Daca nu aduce el vorba, e perfect, daca zice ceva, ii spui frumos ca a fost o greseala.
Buna, eu te-as sfatui sa fii asa cum esti tu. S-a intamplat banuiesc ca si tie ti-a placut si cam atat.
Nu trebuie sa te comporti tu ciudat pentru ca el este pe acolo. Fii tu, mergi mai departe.
E o experienta. Ai grija doar sa inveti din ea, sa nu o mai repeti decat daca vrei.
Cel mai bine este sa te comporti ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic si sa nu mai repeti experienta.Un comportament de genul asta ramane in memoria unora multi ani si reprezinta o,, eticheta,, pentru tine.
Eu daca fac ceva rau la bautura cu cineva si cand ma intalnesc cu ea ii zic ca asa bat am fost de nu-mi amintesc nimica