| Shining5 a întrebat:

Deci cam de 1 saptamana in tren cand cobor o fata tot se uita la mine dar mereu si eu la ea. dar MEREU si are niste ochi albastrii de iti vine sa ii mananci :X si azi cand am coborat se uita la mine si eu la ea. si cand am coborat m-am intors putin in spate si inca se mai uita la mine. si azi dimineata era in fata mea mergea spre scoala si si-a intors capu spre mine. este mai mare ca mine cu 1 an dar nu ma deranjeaza varsta mie imi place ca e mai scunda de cat mine si na. e foarte frumoasa si scumpa uiii :X intrebarea este

Ce credeti?

7 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Nu e greu te duci la ea o saluti si ii zici (stiu ca iti place de mine daca te uiti asa) si vreau sa ne cunoastem apoi in timp poate ajungem la o relatie.

| Shining5 explică (pentru mgtow):

Ce sa zic. pentru. mine e greu ca niciodata nu am avut o relatie laughing daca intelegi. si imi e cam rusine ce sa zic. oricum mersi

Mai astept sfaturi

| mgtow a răspuns (pentru Shining5):

Nu e greu doar trebuie sa fi barbat si te duci la ea.

| NatureSelf a răspuns:

Daca esti timid sa i transmiti sentimentele, fa-o prin alt intermediu, cea mai buna prietena al ei de exemplu, sa-ti dea nr ei de tel, si vorbiti.

| Shining5 explică:

Ce pot sa fac in legatura cu ea. e foarte frumoasa as vrea sa vb cu ea. dar sunt cam timid sad

| Prapacea a răspuns:

Ce credem despre ce?

| Adrienutza_3542 a răspuns:

Pai incepi cu un salut, cum iti merge la scoala...si asa zi de zi veti vorbi(ai rabdare)Atunci poate se va isca ceva intre voi doi. Succese.