| diavolitza a întrebat:

Deci ce a face daca a stii de putin timp un baiat/fata care ti-ar castiga increderea. Iar dupa putin timp iti declara ca te iubeste, dar tu nu vrei nimic de la respectivul/a decat o relatie de prietenie. Ce i spui? Poti sa-i spui fara anestezie? Puteti sa mai ramaneti prieteni dupa?

(pun intrebarea din curiozitate)

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am trecut prin asta. I'am spus ca nu pot sa'l vad mai mult decat un prieten bun. Am ramas in continuare prieteni insa nu e la fel ca inaintetongue

| Silvia a răspuns:

Si eu am trecut prin asta de mai multe ori si nu mai vorbeau cu mine decat daca ii bagam eu in seamalaughing

| yonut088 a răspuns:

Lool eu sunt in situatia asta cu o fata cu 3 ani jumate mai mica o plac dar nu i-am spus si ma inteleg bine cu ea si nu vreau sa o pierd ca amica sad

cami
| cami a răspuns:

Daca chiar nu-ti place...nu te obliga nimeni. Ii spui pe un ton calm, ca intre voi nu poate fi mai mult decat o relatie de prietenie.

| Lorenyk a răspuns:

Daca nu as vrea de la el decat o prietenie, i-as spune fara anestezie cum zici tu, pentru ca e mai bine sa stie decat sa-si faca sperante degeaba. treaba cu ramasul prieteni, depinde de fiecare, sunt unii care accepta sa fie prieteni cu cea/cea pe care il/o iubeste numai de dragul de a fi in preajma acelei persoane, insa sunt altii care vor totul (adica o relatie) sau nimic (adica ori imreuna ori mai bine nu ne mai vedem), din simplul motiv ca sufera si mai mult.

| ASUS a răspuns:

Ca intodeauna baetii se indragostesc in fete mai repede decit ele in noi! cred ca ca nu e normal ca fata sa lesa niste nadejdi sau asa ceva la baiat, ca acela sa se indragosteasca si sa spere la ceva, ca la urma fata prin citeva cuvinte sai strice totul, adica sai spuna ca raminem prieteni! eu socot ca de la inceput ar trebui de spus asta ca baiatul sa nu se staruie degeaba! nu ma intilnit inca niciodata cu asa caz! dar eu cred ca este dureros pentru un baiat care deja sa intragostit!

| Linda a răspuns:

Nu cred ca puteti ramane amici ca inainte. Doar daca nu te razgandesti si deveniti intr-adevar prieteni.