In relatia asta cine e barbatul tu sau ea? huh? asa ca ea daca te trateaza asa inseamna ca nu tine la tine! da iti ceri scuze dar ea te a simtit ca te ai coborat destul de jos cat sa incerce sa te manipuleze! asa ca e timpul sa discutati serios daca nu pa si pussy! fii baiatul de care ea are nevoie! keep it up!
Am renuntat sa citesc cam pe la mijloc, dar din cate am citit mi-am dat seama de un lucru: cum amandoi sunteti tineri, nu sunteti pregatiti pentru o relatie serioasa, mai ales ea nu-i pregatita de asta.
Sfatul meu, las-o rece, mai vorbeste cu alte fete, nu te lega la cap fara sa te doara.
Wow...si mare minune cine mai citeste atata cat ai scris tu. eu am citit si iti pot spune ca nu e chiar dragoste asa de mare pe capul ei din cate mi0ai zis tu si mai e si faptul ca o fata(si chiar si baietii) spun lucruri pe care nu ar tebuii sa le spuna atunci cand au nervi..aceeasi problema o am si eu cu iubita mea si iti pot spune doar sa o tii din scurt findca s-ar putea sigur sa te insele...incearca sa ii spui sa te lase daca ea nu are de gand sa aiba o relatie serioasa cu tine findca din ceea ce am citit mi-am dat seama ca tu o iubesti si nu merita sa suferi pentru ea. spune-i sa te lase daca nu te iubeste si iti vei da seama de ceea ce are de gand in functie de ce iti v-a zice. adica daca iti zice ca te iubeste si asa mai departe ar trebui sa o crezi insa daca pare dezinteresata nu are rost sa mai stai cu ea findca nu te iubeste_>pe scurt totul tine de cum iti va vorbii cand ii vei spune aia. tine de tine sa iti dai seama dupa voce daca te minte sau nu cand iti zice ca te iubeste. daca o zice pe un ton suparat si mai domol inseamna ca te iubeste si ca spune adevarul, insa daca striga sus si tare ca te iubeste si ca ar murii fara tine mai mult ca sigur te minte findca fetele sunt mai rezervate in exprimarea sentimentelor si cand spun ceva din suflet nu o fac in gura mare bafta
Şi ai suporat-o aşa 9 luni?! Adică fata asta are impresia că toată lumea trebuie să facă aşa cum zice ea. Iar când zice să te duci la alta vrea să vadă cum reacţionezi, dacă o vei face. Dar probabil la ea a devenit un refleţ pentru că ştie că nu o părăseşti. Eu zic să iei puţină atitudine. Adică eşti şi mai mare cu un an decât ea, şi tot ea face pe şefa cu tine? Eu cred că există trei soluţii:
1. Discuţi cu ea pe această problemă şi încercaţi să o rezolvaţi frumos
2. Vă despărţiţi, pentru că sunt mai importanţi nervii tăi decât fiţele ei
3. Dacă nu poţi să te desparţi atunci continuaţi relaţia aşa cum a fost şi până acum.
Oricum, după mine asta nu se prea poate numi relaţie, dacă vă certaţi aşa des.
Baftă!
Vrei sa te faci scriitor... se plictiseste oricine sa citeasca atat de mult. In fine, eu cred ca si tu mai pui paie pe foc, daca ea este suparata (nu conteaza motivul pe tine, pe altcineva)tu nu trebuie sa o provoci; este normal sa-si verse furia pe tine. Cand ea este suparata tu trebuie sa o impaci. Ea ti-a spus ca nu-i vine sa creada ca spui asa, e firesc, chiar daca e suparata pe tine totusi asteapta ca macar tu s-o intelegi, chiar daca nu spune acest lucru. Vezi ce faci in continuare
Pe scurt orice fata/femeie vrea sa fii barbat.Sa o domini,sa o conduci,dar in genul pozitiv.O fata/femeie nu se simte bine cu prea multa libertate.Pur si simplu nu stie ce sa faca cu ea.Ele vor sa ne uitam dupa ele,si sa le purtam noi de grija,astfel incat viata alaturi de baieti/barbati sa fie o frumoasa calatorie. Fara ca ele sa-si faca griji aiurea,sa aiba langa ele pe cineva care stie ce vrea,cineva in care sa aiba incredere.
Da, nu e bine sa te lasi condus, insa daca incerci sa domini relatia intr-un mod negativ, sa-i arunci reprosuri, nu reusesti mare lucru.
Trebuie sa te maturizezi.Succes cu fata.