Daca esti o fire sensibila foarte greu vei trece peste acest impas sau dezamagire, daca slabiciunea ta e in dragoste trebuie sa fii mai atent cui ii dai repede inima si in ce relatie mai pui suflet ca sa nu patesti ca mine.
Dar fii atent alege-ti jumatatea mai apropiata de varsta ta nu mai mica ca tine.mult noroc ca vei avea nevoie
Pacat ca te-au inselat ca tare frumusel esti:d. Revenind la intrebare... nu esti nici primul nici ultimul care depunde sentimente profunde fata de persoana iubita. Nu trebuie sa numai ai incredere in dragoste, pentru. ca vei gasi pana la urma persoana potrivita care sa te iubeasca asa cum vrei tu si-ti va impartasii sentimentele!
Fi mai indiferent, si nu mai pune suflet, si nu te mai "arunca cu capul inainte"ca nu este bine pentru ca unele fete nu st sa aprecieze si te iau de fraier...
asa sunt ele nu ai ce sa le faci...
crede-ma ca este mult mai bine daca esti indiferent pentru ca si eu eram asa si este mult mai bine asa, sa nu lasi pe nimeni sa te mai ia de fraier.
la multi ani si sper ca te-am ajutat...succes!
Gaseste fata perfecta :* Nu esti singurul om care a fost inselat Poti sa gasesti o fata care sa te respecte - daca sti unde - cauta fata perfecta in functie de pasiunile tale [asta inseamna ca fata care ti se potriveste sa fie ca tine ] Baftaa >
Pai incearca sa nu mai pui atatea sentimente. Incearca sa te caute ele pe tine, sa fie ele cele care umbla dupa tine si poate atunci nu o sa mai suferi. Dar, depinde si de cum te comporti tu, desigur. Daca faci fata sa vrea sa plece si te inseala, atunci trebuie sa schimbi ceva si la tine. pentru inceput, incearca sa nu pui suflet in relatie chiar din prima secunda.
Gasesteti o fata care sa fie cuminte si cu sentimente si pune-o si la incercari dar nu-ti pune toata inima ta pe tava ca de asta ti se intampla asa (funda
Pai nu da si tu prea mare importanta unei relatii...doar daca simti ca te i iubeste persoana respectiva...SUCCES!
Indiferent de situatie, sentimentele nu le poti controla...si eu ma implic sentimental foarte mult, asta e...