| AndreiAndu96 a întrebat:

Deci Cel Mai frumos dar si cosmar vin din viata mea erotic cu alte cuvinte

Deci se facea ca eram la scoala cu prieteni mei si jucam fotbal dintr-o data se suna si ma duc in clasa nu stiu ce fac stau cuminte in banca si scriam dintr-o data nu stiu ce are profa de romana de ma scoate de la ora si ma duc afara stau vreo 5 min pe banca dintr-o data vine verisoara celui mai bun prieten al meu din clasa si nu stiu ce face de ma seduce bine asa a fost in vis si ma suna pr mea si ma scoala din vis iar eu zic iar visez alte femei in afara de iubita mea am inceput iar sa am vedenii sau ce doamne iarta-ma dar eram tot speriat cand m-a trezit iubita eram pe punctu sa fac sex cu aia nu ca mi-ar fi placut sa o fac in vis ca era foarte buna dar n-am vrut sa am visul acela mai bine imi aveam iubita in vis

Deci cu alte cuvinte pentru mine a fost cel mai mare cosmar din viata mea

5 răspunsuri:
| Narcis2007 a răspuns:

Astai semn co sati parasesti prietenalaughing

| ÎmplumutPufuieţiDalNuiMaiDauÎnapoi a răspuns:

Si intrebarea? XD

| pisy_9676 a răspuns:

Scurt clar si cuprinzator ce vrei acum de la noi?

| ÎmplumutPufuieţiDalNuiMaiDauÎnapoi a răspuns:

.A fost un vis nevinovat. Daca ti se mai intampla, inseamna ca ai o fantezie cu acea fata.Dar daca nu o placi, nu iti inseli prietena.
Inca ceva, ai zis ca ai fi vrut s'o faci cu ea doar in vis.hmm, nu stiu ce sa mai cred.dar ramane un vis nevinovat.se mai intampla, multi visam astfel

| blue0muffin a răspuns:

Aasa...si ce propui?