Intre doua situatii: a iubi si a nu fi iubita si a nu iubi si a fi iubita,este de preferat ultima,daca nu vrei sa fi singura! Dar,ca sa gasesti iubirea si tu,trebuie sa o cauti, ceea ce presupune ca esti libera s-o faci. El acum tine ocupat locul de pomana! Lasa-l sa-si gaseasca si el adevarata iubire si cauta si tu altceva. Spune-i ca-l iubesti ca pe un frate, si se va lamuri!
Pai gandeste-te si la fericirea ta, daca nu il iubesti i ati inima in dinti si spune-i cat mai repede[ca sa nu si faca tipu prea mari sperante]
Am fost si eu in situatia ta eu si m-am gandit foarte mult si nu simteam nimic si el da dar l-am luat intr-o zi si i-am spus tot ce am avut pe suflet i-am spus asa mi-am cerut scuze si i-am zis ca nu simt nimic si decat sa sufere el mai tarziu mai bine asa pentru ca gandeste-te ca... peste un timp va pune sentimente puternice va fi mai greu mai bine cat mai repede ii spui tot ce ai pe suflet la urma urmei gandeste-te e viata ta tu faci alegerile asa fel incat sa te simti bine asa ca ii explici frumos situatia
Ii spui adevarul ca relatia dintre voi nu merge ca nai sentimente pentru el...am fost si eu in aceeasi situatie si a inteles.acum suntem prieteni si ne intelegem super .
Si eu am patit asta si trebuie sa ii spui adevarul ca nu-l placi asa de mult incat sa fii cu el si sa siti prieteni
Anonima17191 întreabă: