| soricelul200 a întrebat:

Deci chiar nu inteleg cum sa sarut imi poate spne cineva va rog frumos?

7 răspunsuri:
| AlexandruGabriel a răspuns:

Frate nimeni nu stie sa explice cum se saruta...Treaba e inascuta; doar fa contactul ala cu buzele iubitei ca restul vine de la sine! happy

| FcRb1923Madalin a răspuns:

Degeaba iti spunem noi cum se face
ca nu ai cum sa pricepi
cel mai bine e sa exersezi si sa te lasi dus de val
ai vazut si tu prin filme cat de cat care e miscarea
nu e mare lucru crede-ma
daca te saruti cu cineva care stie, te iei dupa el, ii imiti miscarile si o sa fie usor
succes

| ζøvعღ a răspuns:

Te lasi purtat de val.Chestia asta o avem in sange, nu trebuie sa o invatam, nici nu ai de unde.

| andreeaemilia a răspuns:

Chestia asta vine spontan, lasa-te purtat de val si nu fii stresat ca o sa fie bine

| DrAlban a răspuns:

Pur si simplu bagai limba in gat glmumeam nu exista nici un mod fiecare saruta diferit

| denisabelcristina a răspuns:

Frate e simplu pana acum eu am avut doar o iubita si era pentru prima data cand mam sarutat si am antrebato cum sarut si mi-a zis bine... vreau sa-ti zic sa fi tu ansuti asa am fost si eu..bafta noroc la sarutat

| stacey01 a răspuns:

Nu exista instructiuni si nici manuale care sa te invete cum sa saruti. In principiu asta se face din instinct iar tehnicile sarutului sunt subiective in functie de fiecare subiect in parte. Lasa-te purtata de val si gandeste-te ca nu tehnica e importanta ci actul in sine. :-) O sa stii ce sa faci la momentul potrivit, french kiss, good luck! Bafta... Ci ti pup!