| ALEXANDRA1356 a întrebat:

Deci chiar nu stiu cum sa o fac. Chiar voiam sa iau singura decizia asta. dar totusi. va cer o parere.
Deci am sa va arat ultimele 2 intrebari :).
http://www.TPU.ro/dragoste-si-sex/hey-am-aflat-ca-baiatu l-care-il-plac-ma-place-nu-am-intrebat-nimic-pe-nimeni-d espre-asta-mi-a-spus-un-prieten-de-a-lui_1/
Si chiar vreau sa-i spun ca-l plac. Dar cum. De exemplu. sa-i spun ceva de genu
"Stii. am auzit o vorba cum ca ma placi.si as vrea sa-mi spui tu daca este adevarat sau nu ";))
Sau ceva de genu. Ce credeti?
Am respins multi baiati. pe unii ii placeam. dar acum chiar nu vreau sa mai fac asa. PEntru ca stiu ca este exact genul meu.

:)

3 răspunsuri:
| katycc a răspuns:

Vorbeste cu el.dar nu-l intreba direct.fi discreta.lasa-l pe el sa-ti spuna sau sa-ti arate ca te place. apoi poti si u sa-ti exprimi sentimentele

| raluca18 a răspuns:

E buna intrebarea pe care vrei sa o pui insa inainte trebuie sa intri in vorba cu el nu te poti duce direct la el si sa ii pui intrebarea pur si simplu. vorbeste cu el si adu in discutie intrebarea.succes

| AnaaML a răspuns:

Eu cred ca ai facut o alegeree foartee buna cu : " Stii, am auzit o vorba cum ca." cred ca daca un prieten de`al lui a zis asta chiar te placee.incearc sa o faci si eu iti doresc mult noroc!

Întrebări similare